Nie jesteś zalogowany na forum.
- I też byś zaakceptowała gdybym ja się tak tlumaczył?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bolaloby mnie to bardzo i musialabym swoje przezyz...to na pewno. Miguel...ja nic nie pamietalam, nic. Jesli chcesz mozemy sie rozstac na czas kiefy...nie wiem...zapomnisz, wybaczysz...bylebysmy byli razem. Ja cie kocham. Nigdy bym ci nie zrobila tego...przysiegam...nie wiem co mam zrobic.
- Nie musimy... Póki co to jedynie Diana dla Ciebie jest problemem, więc liczę, że prędzej czy później zrozumiesz, że to nic nie znaczy i będzie idealnie..
-A tamto z Massimo? Nie bedziesz o tym myslal?
- Maria.... Jesteśmy dorośli, masz prawo sprawdzać przed ślubem jak smakuje zabawa z innymi...
No to mu przyjebala w morde, bo ja wlurwil -Co ty pieprzysz!
łaahahahaha to się zdziwił - Odbiło Ci?? Za co to było?
-Czy ja latam i sprawdAm jak smakuje zabawa z innymi? Uwazasz, ze to co sie stalo to bylo sprawdzaniw jak smakuja inni? Moze sama sie nafaszerowalam lekami, walnelam sobie w glowie w ciemnym zaulku? Moze zaraz pojde posprawdzac inne kutas! Jak mogles tak powiedziec! Jestem twoja narzeczona. Nie interwsuja mnie inni.
- Mówiłem, abyśmy o tym nie rozmawiali, bo się nakręcisz, a ty dalej swoje... Ok, nie będziemy dłużej ciągnąć tego tematu jak masz się tak zachowywać...
-Przed chwila powiedziales, ze mam prawo bzykac sie z innimi przed slubem.
- CO nie oznacza, że masz to robić... Powinnaś chyba jeszcze odpocząć po wczorajszym... Za bardzo wszystko bierzesz do siebie
-To ty pomysl co gadasz...-i zostawila go i poszla sobie zrobic snidanie, ale byla podenerwowana
Westchnął sobie i zerknął za nią, ale nie poszedł za nią, bo chciał już skończyć temat Massimo, a ona ciągle o nim albo o Dianie, ileż można!
On jej kazal sprawdzac przed slubem!
Maria zrobila jajeczniczke i kawe i jadla w kuchni. Przy okazji sprawdzala portale i odpisywala fanom
jedyna taka okazja na 3 życia hahahaha
Mikie się zastanawiał co ona tam tyle robił, bo nie pomyślał o śniadaniu, ale nie zajrzał tam, skakał po kanałach w tv
No to byla taka mila, ze jak nie przychodzil to ona zrobila live chata dla fanow na kamerce i odpowiqdala na pytanka co jej przychodzily.
hahaha i cow tym miłego dla MIkiego?! Jak się tak zasiedziała to nadszedł czas na kawkę dla Mikiego, bo w porównaniu z nią on nie spał po powrocie i się odezwał- Co robisz tyle czasu?
-Rozmawiam z fanami na zywo...-odprla jak nie mogla tego tak przerwac
No to się zaskoczył, bo wolał nie zaliczać takich wpadek:( więc już nic nie mówił i zrobił sobie kawkę i zerknął na nią, bo moze też chciała
-Dopracowujemy z moim menadzerem szczegoly, zebym mogla z wami sie jak najwzybciej zobaczyc i dac koncert. Dziekuje za tyle cudownych wiadomosci o Me fui, a takze ogolnie za cale wsparcie. Do szybciego zobaczenia-pomachala im i zakoncxyla czat na zywo -No to sie wcisnales w kadr.
- Co byś zrobiła gdybym wszedł nago? - zapytał unosząc brewkę
-Nie paradujesz nago.
Usmiechnął się - Mogę zacząć...
-Wiec poprosze...
Zaśmiał się - Od teraz?