Nie jesteś zalogowany na forum.
Zasmiala sie -Sa zachwyceni. Pisza, ze sie poplakali, takie wzruszenie...ze piekna, chwyta za serce. Nie widze zadnych zlych komentarzy...jestem szczesliwa
- Chcesz im coś odpisać? Czy tylko robisz przegląd?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Odpisze na pare wiadomosci. A jak w twoim przegladzie?
- Pare osób ma wątpliwości czy to jednak nie nieplanowany wyciek, ale jest ok... Nie musisz się przejmować
To odpisala na pare wiadomosci fanom, a potem odlozyla telwfon i pocalowala Miguela namietnie -Kocham cie i zawsze bede.
- Hmm... to podziękowanie za twoją karierę? - zapytał śmiejąc się
-Rowniez-zasmiala sie i objela go za szyje -Za to, ze jestes ze mna...ze mnie kochasz i szanujesz...
- Tak, coś mi się kojarzy, że lepiej trafić już nie mogłaś - powiedział zacieszony. - Po dotychczasowej liście exów faktycznie idziesz ku lepszemu, mała
-Nie pmietam juz reszcie. Tylko ty sie liczysz. Moj jedyny-pogladzila go po buzi
Uśmiechnał się. - Miło to słyszeć.... i wygląda na to, że twoi kochasie też sobie odpuścili, nawet Guerro cicho siedzi
-Prosze cie, zebys nie wykrakal-zasmiala sie -Wystarczy ze twoja ex nam narobila nerwow i klopotow.
- Kochanie tylko tobie... Za bardzo do siebie bierzesz jej zachowanie...
-Moze tak...juz nie bede-usmiechala sie
I jak tak sobie rozmawiali to zadzwonił telefon mikiego, a ten odebrał. - Damian, co za niespodzianka...
- Ożeniłeś się z Marią??!! Hajtaliście się w Vegas? Brukowce oszaleją jak to wywęszą...
- Oh... już wiesz... Najlepiej jak Maria Ci wyjaśni dlaczego tak bardzo jej zależało na naszym ślubie...- i podał jej telefon. - to twoja sprawka, mała
-Whats up?-zasmiala sie do sluchawki jak Damian tam gledzil
- Niech zgadnę! Zrobiłaś to samo co Diana.... zaciążyłaś i się hajtneliście.... Lepszy skutek odniosłaś niż Diana, ale kurwa! Dopiero weszłaś do branży, żeby ludzie o tobie zapomnieli w 5 minut???
-Damian juz sie tak nie podniecaj ok? Ani nie jestem w ciazy, ani nie nylo slubu. To taki nasz symbol...-i spojrzala na Miguela -Chyba je sciagniemy, zeby nie bylo afery w mediach...pomyslimy-zacieszyla sie
- Diana mówiła coś innego, więc komu mam wierzyć?!
-Swojej jakze wiarygodnej przyjsciolce. Chyba lubi plotkowac. Trzymaj sie. Bye!- i rozlaczyla go
-Od Diany wie...-powiedziala do miguela
Zaśmiał się - A niby od kogo innego? To akurat zadna niespodzianka...
-To niech sobie dalej gadaja -podniosla brwi -Miguel...chyba powinnismy zdjwc te obraczki skoro nie sa naprawde, co?
- Hmm... zmieniłaś zdanie bo ktoś się dowiedział? Myślałem że ci się to spodobało
-Spodobalo...ale wybili mnie z rytmu...juz sama nie wiem czy to dobrze czy zle.