Nie jesteś zalogowany na forum.
- Hm... reklama ok, ale to i tak niewiele zmieni... Tradycji nie zmienisz jedną reklamą...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Wiem...ale jednak od czegos trzeba zaczac. Swiat idzie do przodu, ludzie bardziej widza krzywde zwierzat. Mam nadzieje, ze bedzie to dobrze przyjete, bo mowili, e bedziemy robic kolejna.
- Nie zostanę wege, żeby nie wiem co - powiedział śmiejąc się i umawaił ją do tv, skoro czuła się na siłąch
-Ja tez nie...kocham miesko-zasmiala sie i go tulila jak ja umawial na spotkanka
to jak skońćzył tp zerknął na nią - Teraz już się nie możesz wycofać..
-Nie wycofam...raczej juz nic zlego sie nie stanie...a wole zajac sie praca niz myslec o tym co mi sie przytrafilo...-wetschnela
- Na szczęście nic poważnego Ci się nie stało... Pomijając chwilową amnezję... Mogło się skończyć dużo poważniej..
-wiem, ale dla mnie to bylo straszne...nie wiesz jak to jest nic nie wiedziec...
- Czasem tak się czuję...- powiedział uśmiechając się
Usmiechnela sie i pocalowala go -Dziekuje ci.
- Hmm.. za co? - wyłączył laptopa jak wszystko załatwili
-Za wszystko...ze jestes i byles przy mnie...za to ze jestes wyrozumialy i za to ze mnie wspierasz.
- Staram się jak mogę, kochanie..
Pocalowala go namietnie -Wiem...jestes cudowny.
zaśmiał się - Świetnie Ci idzie to podlizywanie się...
-To moze w ramach tego podlizywania sie...zabiore cie do kina, a pozniej na obiad?
- Hmm mam się opierać czy nie bardzo? Ok, chodźmy do kina..
-Ciesze sie. A po kinie dopiero sprawdziwy opinie do piosenki-usmiechala sie no i pojechali do miasta do kina
Wrócili do domu i usiedli w salonie - więc jesteś ciekawa co ludzie sądzą o twoim singlu?
Odetchnela gleboko i usmiechnela sie -Tak...ja wlacze spolecznosciowki, a ty media ok?-no i zabrala sie za to. Za swojego twitera insta
- Od razu sprawdź panią manager, na pewno już się pochwaliła kogo gościła- powiedział zacieszony
-To niech poczeka-zasmiala sie -Na razie muzyka...-no i wlazla na portale i czytala wiadomosci do niej
to mikie jej nie przeszkadzał i sprawdzał co tam pudelki i inne takie piszą o niespodziance Maryśki
Marysia sie usmiechala i gadala do siebie -Ayy q lindo...ayy...-sie rozczulala nad pieknymi wpisami
to w końcu zerknął jej przez ramię co tam czyta. - Tak Ci się podoba kiedy cię uwielbiają?