Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ooo nieee. Bezczelnosc. Wysylam twoje nagie zdjecia twojej mamue-powiedziala ze smiechem
roześmiał się - To by się zdziwiła... Od razu zrobiłaby tu nalot, aby sprawdzić co się dzieje...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Miguel...bardzo mnie prowokujesz, bardzo-zasmiala sie
- Zastanów się... Jesteśmy dorośli, co takie zdjęcie miałoby zmienić u mojej matki?
-Zdziwienie i by dzwobila do ciebie i pytala o to-podnisola brwi -Byloby smiesznie...ale mam nowy telefon...i nie mam takich zdjec-westchnela
zaśmiał się - Zapewne byłaby zaskoczona, że synowa jej wysyła takie zdjęcia..
Usmiechala sie -To i tak juz sie w to nie bawie...alw chyba bede musiala zeobic tobie dzis nagie fotki...
zaśmiał się - Obawiam się, że zostaniesz z niczym...
-Jak to? To bedziesz spal a ja zrobie-zasmiala sie
- tak się składa, ze zasypiasz przede mna..
-No, ale moze sie obudze w nocy...i wtedy juz szykuj sie na fotki.
- POżyjemy zobaczymy... w nocy też się raczej nie budzisz gdy śpisz ze mną..
-Ale aleee-zacieszyla sie -zapisalam to co mi wysylales jak spalam u taty...-podniosla brwi
Zaśmiał sie - pamiętaj... to o tobie tesciowa będzie miała brzydkie myśli...
Zasmiala sie -Dobra. Nikomu nie wysle nic. To tylko moje.
Uśmiechnął się- wiedziałem, że się dogadamy... - i dokończył ładnie śniadanie.
Maria tez zjadla -To co? Pomozesz mi wgrac te piosenke do internetu? Ja ciezko z taka technologia-zasmila sie
- jasne, zaraz się tym zajmiemy... to nic skomplikowanego.... chyba, ze ma wyglądać jak nieplanowany wyciek ..
-Nie-zasmiala sie -Ma wygladac jak prezent ode mnie.
- Ok, więc idziemy do studia się tym zająć... Najpierw sprawdzimy ostatnią wersję, żebyś potem się nie zdziwiła, że to nie to...- no i opuścili kuchnię
Maria tez po drodze poszla
Sie ubrac! Bo nie bedzie nago chodzic. I wtedy zawitali w studiu -chyba ze jeszczw dodasz jakies efekty...jesli chodzi o spiewanie to chyba nie chce nic dodac. Spiewalam to z wielkim uczuciem.
- Skarbie.. czasem im mniej tym lepiej... Nie może być za dużo ozdobników, aby nie oceniali, że używasz za dużo techniki i nie dasz rady na żywo
-Jestes najlepszym menagerem-usmiechnela sie i pocalowala go w nochala -Wiec przenies
To w wirtualna przestrzen.
Uśmiechnął się i puścił w świat w jej nagranie na jej kanaliku marnym na Youtube - Chcesz poczytać od razu komentarze?
Zasmiala sie -Nie. Poczekam troche, az sie tego nazbiera-usmiechala sie, a Miguel dostal telefony o propozycjach programow i wywiadow w tv dla Marii i informacje, ze reklama/ kampania z Maria juz leci w tv i w necie i moga zobaczyc ja tu:
https://youtu.be/Pj76ILCohO0
-Co o tym sadzisz? Nie moglismy o tym porozmawic.