Nie jesteś zalogowany na forum.
- przecież mnie masz... zawsze jestem obok i gotowy do wykorzystania - powiedział zacieszony.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To cudowne. Uwielbiam cie-powiedziala i go pocalowala
A w niej die rozwijaly plemniki ktore pozniej beda takie piekne hahaha
Dobrze, ze syn to będzie lol
- kochasz mnie- poprawił ja i jak miał chuja na wierzchu to zaczął się ocierać o jej kacze udka.
-Tak jak ty mnie-odparla i napierala na niego, a potem walnela sie na loko i rozlozyla nozki -chodz do mnie, skarbie.
- ah ta twoja cierpliwość- zaśmiał się I wpakował się na nią.- nie możesz się już doczekać?
-Nie moge...jak patrze na ciebie to nie moge-objela go
Uśmiechnął się - hmm chyba podoba mi się to jak mnie teraz pragniesz.....dużo.lepiej niż na początku znajomości..
-Na poczatku bylam zawstydzona-zasmiala sie
Uśmiechnął się - nie przypominam sobie, abyś była wstydliwa..- pocałował ją i dłużej się nie ociągał i wbił się chujkiem w jej cipke.
-Wazne, to co jest tu i teraz-jeknela i go oplotla nozkami
- a teraz jesteś moja... - i już ją całował z jezorem
-Zawsze. Tylko twoja-odparla i calowala go coraz namietniej. Dorykala go po szyi i schodzila na plecki
niech się nie rozkręca, bo wiadomo, że oszukuje hahahaha za 9 miesięcy wszystko się wyda hahaha
- Pokaż na co cię stać...- i się dobijał chujkiem do oporu
Niby jak hahah nie rozpozna ze nie jego jak jeden ciemny i drugi haha
No i ona sie dobijala i calowala go po szyi i zaczela mruczec mu seksownie
massimo ma malutki nosek ahhaha No i chuj, bzyknęli się nooo
No dzieci maja malutkie noski haha
No to minal im ten dzien radosci, ze wrocila Marii pamiec i poszli wieczorem spac. Maria szczesliwa, ze juz pamieta, wtulona w niego zasnela
to miała super sny, bo Massimo do niej napisał
"Spotkamy sie? M."
A Mikie spał sobie w najlepsze nie myśląc o jej skoku w bok
Napisal we snie? Ghaha
Spala i nic nie slyszala! Tez nie myslala o skoku w bok w niepamieci!
hahahaha on nie spał! normalnie napisał, na livie hahaha
jakiej niepamięci, jak teraz mogła wspominać, który lepszy haaha
To sie przebudzila siku ha i zobaczyla smsa. Przejela sie, ale chxiala pomoc Miguelowi wiec odpusala udajac, ze nie pamieta nadal nic: „ Tak, chcialabym...razem ostatnio milo spedzilismy czas. Gdzie i kiedy?”
Nareszcie! Już myślałem, że dałaś sobie na wstrzymanie... Kiedy masz kolejny koncert?
„Nie mam teraz koncertow. Na razie bede pracowac przy reklamach i wywiadach. Moze programach w tv. Jak jestes w miescie to mozemy sie spotkac np u mojego przyjaciela Tonego w mieszkaniu. Jest puste”
Nie ma mnie w mieście.... Podaj adres, postaram się tam zjawić pojutrze... Zabawy z bronią Ci się bardzo podobały
„Zabawy? Chyba wtedy nie zartowales. Nikogo to nie bawilo.<adres> bede tam pojutrze, tylko ostroznie. Nie chce, zeby Miguel sie dowiedzial. Mam go dosc i jego pilnowania mnie. Nie jestem jego wlasnoscia”
Odpisala poczuwajac sie by Massimo dalej byl przekonany o jej nieswiadomosci
Zawsze możesz wrócić na Sycylię, tam nie będzie mógł Cię kontrolować... Miguel ma wiele sekretów przed tobą... Pewnie już zauważyłaś, że córkę Diany traktuje jak swoją...Ciekawe kto jest ojcem w papierach...