Nie jesteś zalogowany na forum.
To go mocniej objela by nie mogl juz ciagac. Calowala go namietnie w usta.
No to pozwolil jej poużywać sobie, a potem się wycofał i obrócił ja tyłem do siebie i się w tyle jej wbił i lecial tak samo na ostro jak chciała
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Bardzo jej sie podobalo to i sie wypila dobrze przy blacie. Zalowala ze juz mniej go widzi, ale coz. Skupila sie na tym co czuje. I tak dosZli cudownie! I alurat piec zaczal piszczex ze trzeba wylaczyc ciasto ha
To ja jeszcze klepnął w tylek w nagrodę - świetnie ci poszło mala....
Odwrocila sie przodem -Tak na mnie dzialasz-odparla a potem juz wyciagnela ciasto -Mam dokonczyc nago?
Uniósł brewke- poproszę...
Zasmiala sie, ale sie przelamala i tak robila dalej ciasto zerkajac na niego co chwile -To mnie krepuje, ale tez podnieca.
Zaśmiał sie - na twoim miejscu modliłbym się, aby tesciowa czy lucia nie wpadła z niezapowiedziana wizyta...
-One by zapukaly-zasmiala sie
Uniósł brewke- maja klucze, więc nie liczyłbym, kochanie...
-Wiec zobacza co mi robisz...ty ubrany a ja nago tobie pichce...
- musze przyznać, że to bardzo przyjemny widok...możesz tak częściej robić...
-Pomyslimy o tym, mezu-zacieszyla sie no i w koncu skonczyla swoje ciasto. Podala
-I nie wyszedl zakalec to cud. Soecjalnie dla ciebie.
- krem to twoja ociekającą cipka jak kończę w tobie?- zapytał zacieszony
-masz fajne skojarzenia...mozliwe, ze tez tak wyplywa-rzekla i pocalowala go
Zaśmiał sie i odwzajemnil- następnym razem ci pokażę ..nie będziesz miała wtedy wątpliwości
-Sprobuj ciasta,kochanie -powiedziala z usmiechem i sama sprobowala i bylo dobre!
Jak nie padła trupem to mogl próbowac ,wiec wziąl kawałek..- hmm.. bardzo dobre... znasz się na pieczeniu..
-Na prawde pieklam tylko babeczki -zasmiala sie -Udalo mi sie z milosci -podniosla brewki
- co jeszcze robisz z miłości?
-Wszystko dla ciebie -odparla i pocalowala go, a raczka zmacala go po kroczu
- idziemy na górę?- zapytał jak juz się dobierała do niego.
-Tak...mozesz sie po drodze rozebrac -zacieszyla sie i poszla przodem by mogl sie patrzec na tylek
Ani myślał się rozbierać!! Poszedł za nią lukajac na nią. - cudny masz ten tylek
Odwrocila sie przodem i zagryzla warge -Dziekuje...-podeszla i zaczela go rozbierac -Chce cie bardzo...