Nie jesteś zalogowany na forum.
- Oczywiście, dlatego masz na sobie jeszcze stanik...- powiedział rozbawiony, klepnął ją w tyłek i się odsunął od niej
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Seksowny stanik...-powiedziala juz zarumieniona,ze ma cipeczzke na wierzchu, ale coz. Odwrocila sie tylem i wsadzila ciasto do piekarnika wypinajac mu sie, wiec widzial dupe i cipeczke od tylu
No to nie przepuścił okazji i zdzielił ją w tą cipkę - Już chyba jesteś gotowa...
To zagryzla warge i obrocila sie przodem i rozpinala mu rozporek -przekonamy sie?
zacieszył się - Nareszcie mówisz to co trzeba
Wyciagnela mu kutasa ze spodni i zaczela go piescic raczka -I co terazzrobisz?
- Hmm...poczekam aż mnie nakręcisz na więcej i Cię zerżnę...
polizala wiec swoj paluszek i przejechala nim po kutasie i oblizala usta -niech ci bedzie...
zaskoczył się haha - CO? Niech mi będzie??
-Ze cie nakrece i wtedy mnie zerzniesz -zasmiala sie
- Kiedyś mnie wykończysz... - jak dalej go macała po chujku to paluchami się wbił w jej cipkę, bo kara musi być!
To go zlapala za ramiona i jeknela -Nie palcami...
Usmiechnął się- dlaczego nie? Nie lubisz czuć jak twoja cipka pragnie więcej?
-Wiesz, ze lubie...-oblukala go-Boze, ale wygladasz podniecajaco...-i sie probowala nabijac na te pluszki
jak ona sie pchała to on się minimalnie cofał paluchami, żeby go goniła i kciukaskiem uciskał jej łechcinkę
No to szla za nim jak suka za panem:( i jeszcze pomrukiwala -Jeszcze niewystarczajaco mnie chcesz?
szła tak jak była hahaha była tylko nędzną suką hahahah a przepraszam, zdradzającą suką haaaa
- Sprawdzam ile wytrzymasz...- powiedziął rozbawiony i już się wycofał paluchami, żeby nie narzekała i już chujkiem się wbił do oporu
Odpiela mu tylko guzik zeby nie dusilo go pod szyja jak bedzie ja rznal. Zarzucila mu noge na udo i sie jarala -O tak, Miguel...
Aaaa bo on na Pana młodego się ubral...głupi, ze nikt mu nie powiedział, że to zbędne LOL
- odrobina cierpliwości, kochanie...- powiedział rozbawiony jak juz go chwaliła jak tylko zamoczył chujka
-Jestem cierpliwa...bardzo-i poruszyla sie w jego strone
- mokra z podniecania... wyobrażając sobie mojego kutasa już od rana..
-A ty dalej sie ociagasz Miguel...
Zaśmiał się- uwielbiam kiedy się upominasz - chciał romantic to ofc jej nie pasilo! Wiec juz się pchał na ostro!
Nie w takim wydaniu romantic. Trzymala go mocno i pozwalala mu robic to mocno.
Haknnienjak tak hahaha pierwszy malzenski sex ahha
Ona nie pozwalała, ona wymagała ha mikie się rozkręcał tym chujkiem i zdjął jej stanik, bo chyba tego wciąż nie zrobił i ciągnął jej sutasy do siebie