Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ay kochanie. Rozumiem, ze gumki to twoj najgorszy koszmar.
- A chciałabyś minetkę przez jeansy? - zapytał rozbawiony
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nic bym nie poczula przez jesnsy alurat. Przez gumke sie czuje-zasmiala sie
- Na podstawie czego tak twierdzisz? - zapytał zaciekawiony
-No bo to cieniutkie i wiekszosc uzywa takiej antykoncepcji...i faceci dochodza, nie?
Zaśmiał sie- nie każdy ma to szczęście..
-Nie martw sie. Nie bedziemy ich uzywac-zasniala sie i podala do stolu -Prosze bardzo.
- wiedziałem, że się dogadamy...- powiedział rozbawiony i zerknal na smiadamie- dzięki, wyglądają świetnie..
-oby tak samo smakowalo-i zabrala sie za sniadanko
- Hmm.. no i zebyś nie musiała potem żałować, ze mnie karmisz- powiedział unosząc brewkę
Szturchnela go -Yaaaa. zapominamy o tym.
zaśmiał się - AH tylko żartowałem, nie panikuj, mała...
-bede ci robila duzo wiecej fajnych rzeczy. Nie tylko do jedzenia -mrugnela do niego
-Uuu zapowiada się ciekawie.... Powiedz coś więcej o tych... hmm... ciekawych rzeczach..
-Jedzenie, slodkosci, rozpieszczanie, seks...jesli chcesz mozesz wyjsc gdzies z Gabrielem czy jakims kolega i sie napic na przyklad, odstresowac, juz nie martwic sie, ze gdzies wyjde izabladze.
- Najpierw pomyślmy o tym sexie.. - powiedział zacieszony i dokończył śniadanie - albo od ciasta, ktore mi obiecałaś..
-Wiec najpierw sie troche pobrudze mąką...a pozniej przejdziemy do seksu -mrugnela do niego
- Poradzę sobie w mąką...- powiedział śmiejąc się. - w sumie to dobrze, ze tylko mąką..
-Jakos dasz rade -zasmiala sie. Jak zjedli i wypili kawke to rbila mu to ciasto z przepisu z neta z komorki w seksonym wdzianku.
to jej musiał ofc poprzeszkadzać, bo sie nudził! więc ją od tyłu zaczepiał, bo nie był ze skały, żeby to tyle znosić.
-Miguel, bo wyjdzie zakalec -powiedzialai ogarnela raczka swedzacy nosek i uwaliła go mąką
- Nie mam nic do zakalca...- powiedział zacieszony i ją zmacał przez majtki po cipce.
-Mmm lubie twoj dotyk -usmiechnela sie -Ale musisz jeszcze troche wytrzymac...
- więc może poprawimy co nieco...- i ściągnał z niej majciochy
Dotknela go przez spodnie po kroczu, a pozniej sie odsunela -Jeszcze troche...