Nie jesteś zalogowany na forum.
Spojrzał na nią zaskoczony - Co to jest?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Niech wreszcie ten sen, nie bedzie snem...prosze zostan tu, nie wracaj do snuu...na jawie mi mow, jak w kazdym ze snow, ze kochasz mnie-dokonczyla mu pieknie i nie powiedziala mu co i sie zacieszyla, ze tak pieknie zaspiewala
to ją bezczelnie złapał za ryjek i ją pocałował jak go tylko kusiła:(
https://www.youtube.com/watch?v=W8rAf_t … DisneyLiss 0:29
a ona sobie tylko spiewala spiaca krolewne ha
No i odwzajemniła:( bo jej sie nawet spodobalo.
to jeszcze jej ładnie odpowiedział - Jak w każdym śnie.... kocham cię..- powtózył łądnie za nią.
To patrzyla na niego ledwo i zamrugala oczkami, a potem sie nawet usmiechnela ładnie zadowolona i wlepila sie glowka w jego klate i zamknel oczka.
- Chodźmy na górę...tam będzie wygodniej, kochanie...- powiedział miziając ją po ramieniu jak się już przykleiła do niego.
-Tak...wygoodnie...-wypowiedziala cicho,ale nie wstawala, bo juz nogi jej sie odjely
to podał jej swoją zacną rączkę- Zapraszam, księżniczkę, książe nie będzie czekał wieczność...
Nie dawala mu nic, ale tak sie cieszyla i podala mu raczke -Juz jestem...-ale sie chwiala
ehh to jak się chwiała to ją wziął za ręce - Możesz się poczuć jak panna młoda w nowym domu... Idealnie dobrana sukienka...- i ją zaniósł na górę, żeby się nie poobijała po drodze
-Wiec to ty -usmiechala siei tulilasie do niego piekniejak ja trzymal na rekach i mu chuchala w szyjke
alkohol jej parował hahahah Jak dotarli do sypialni to ją postawił przed łożkiem - Teraz ściągniemy z ciebie to cudo... Już nie będzie Ci potrzebna....- krozystał póki mógł! więc znów ją pocałował i rozpinał jej sukienkę
Pocalowala go i pozwolila mu sciagnc sukieneczke -Ale prosze...uwazac...-gestykulowala i opadla na lozku
- Będę uważał....- powiedział rozbawiony i jak zdjął jej kieckę to od razu jej majciochy rozerwał i pomógł jej usiąść na łóżku - Zaczekaj.... Twoja sukienka...- odłożył kieckę na pufkę i zerknął na Maryśkę, bo kto wie kiedy będzie miał kolejną okazję hahaha
-popsules majtki...-powiedziala z mink niewiniatka -Wiem, ze...jestem gola.
podszedł do niej - Połóż się wygodnie na łóżku, mała...
To wlazla pod koldre i polozyl sie na boczku wtulajac w poduszke -Juz. Jestem teoche pijana...ale to nic. To tylko troszeczke-pokazywala mu paluszkami
a miał nadzieję ahahaha a tu chuj - Tyle co nic...- powiedział rozbawiony i sam się rozbierał do bokserek. - Chwilę odpoczniesz i będzie lepiej..
-Tak. Tyle, ze nic-powiedziala zadowolona i patrzyla na niego -Nie jestem taka zla.
- Nie jesteś....- i się wpakował do niej pod kołderkę
To sie jeszcze przyblizyla z usmiechem i sie bawila jego dlonia i nawet jego dlonia sobie przejechala po buzi, po policzku, a potem po wloskach.
to Mikie był bardziej wspaniałomyślny i ją zmacał od pasa w dół i po cipce~!
-Dobrej nocy...ksiaze-usmiechnela sie do niego po tym jak ja zmacal
- Dobranoc...- powiedział zerkając na nią, zastanawiał się ile będzie rano pamiętała!