Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nie nam... Miałaś tam grzecznie siedzieć, a ty grzebiesz po szufladach i szafkach?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tobie...tak grzebalam...znalazlam duzo ciekawych rzeczy...twoj nagi obraz...na przyklad.
Uniosl brewke - hmm nacieszyłas oczy tym widokiem?
-Bez tego pamietam jak wygladasz nago-wystawila mu jezyk -Na kiedy mamy termin slubu? Znalazlam obraczki. Dzwonila Lucia i pytala kiedy wybieram sukienke...
- nie musisz się tym przejmować...
-Nie musze, ale chce wiedziec...moglbys mi powiedziec? To chyba wazne bylo w naszym zyciu...
- w święta Bożego Narodzenia...
-A...no to ciekawy termin-odetchnela sobie i nie wiedziala jak to bedzie. Czy sobie przypomni czy trzeba bedzie odwolac.
- Tak, za 2 miesiące... Domyślam się jaka jesteś szczęśliwa z tego powodu...
-A ty jestes szczesliwy? Troche w to watpie skoro porwonujesz mnie do bylej. Na prawde bylo tak dobrze miedzy nami? Nie zauwazalam, ze wy cos razem?
- Nie wiem skąd Ci się wzięło to wszystko, ale nie porównuje cię do niej... a ślub odwołałem..
-No sam to powiedziales w seksie. I milo, ze odwolales...nie musze sie martwic tym, ze nie zdaze cie pokochac...
- Po raz ostatni mówię, że z Dianą nic mnie nie łączy... Resztę już mamy załatwioną..
Niewierzyla mu -Tak, zalatwione. Chcialabym, zebysmy nie spali razem...
- W porządku... jest wystarczająco dużo miejsca..
-W porzadku...wiec dobranoc-odparla skoro wszystko mu pasowalo i bardzo mu zalezalo na niej.
- Dobranoc.. - powiedział i skakał po kanałach, skoro ona się wybierała do spania, a on dalej nie był spiący.
Spojrzala jeszcze na niego jak nawet nie spojrzal tylko w tv lukal. Poszla najpierw do lazienki. Tam brala prysznic i dotknela sie po cipce
a to bezczelna!!! on nie mógł, a ona to co?!
Nie wiedział co tam się dzieje, bo już ty jej tam rewolucje zrobił hahah Jak poszła to sobie whiskacza nalał, bo nawet w tv nic nie było ciekawego ehh
Maria zaczela sie zabawiac ze soba
Mikie uznał, że skoro chciała oddzielnie to nie będzie się jej pokazywał, ale musiałw czymś chodzić, więc poszedł do sypialni po swoje ciuszki i do łazienki po swoje rzeczy.....
Nie zauwazyla go bo byla podniecona i dalej sie bawila soba
UZnał, że to ona ma mieć karę a nie on, więc spoko, że jak woda leciała to sobie usiadł na kibelku przy spuszczonych deskach i czekał aż ona wyjdzie ociekająca wodą i będzie mógł sobie polukać.
I juz coraz szybciej leciala do orgazmu i zaczela glosniej jeczec -Mmmm....
I doszla w ekstazie
to już się nie mógł doczekać aż wyjdzie i go zobaczy!!! Nie pamiętał, aby sama się wcześniej zabawiała jak z nim była!