Nie jesteś zalogowany na forum.
Zmierzyła ja. - przypominam, że to Ty wzięłaś się za zajętego faceta, zdziro! - i poszla sobie, bo nie będzie z wariatką rozmawiać hahha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Paa! -krzyknela za nia i zamknela drzwi -Jaka głupia...-powiedziala do siebie i poszla szukac Miguela po domu -Migueeeel!
Cisza jej odpowiedziała bo mikiego w domu nie było..
No to jak nikt nie odpowiadal i sie nalazila, to sie skapnela, ze go nie ma -No to dowie sie pozniej...-i uznala, ze jak juz zostala odciagniegta od pracy to juz zrobi obiAD. Poszla do kuchni.
Wiadomość dodana po 15 min 22 s:
Maria robila taka zajebista zapieknake makaronowa ha i czekala na niego
Mikie w końcu wrócił do domu, skoro już go pospieszała - Maria!
-W kuchni! -odkrzyknela i sie usmiechala, bo akurat wyciagnela zapiekanke i byla zadowolona, ze wrocil
no to zajrzał do kuchni. - Cześć, jak praca? Popracowałaś tak jak chciałaś?
-Popracowalam troche...i zrobilam nam obiad...zauwazylam, ze ciebie nie ma -usmiechnela sie i podala im -A jak twoja praca? Wszystko zalatwione?
- Hmm można tak powiedzieć... dzięki... - powiedział jak już dostał żarcie
-Byla tu Diana...wiec pewnie nie pierwszy raz nas nachodzi. Zachowywala sie jak wariatka...krzyczala. Gadala, ze jestes jej, ze ja jej ciebie odbilam...ze masz z nia dziecko, a ze mna nie chcesz miec...
- Strasznie dużo odwiedzin masz gdy mnie nie ma obok...- powiedział zastanawiając się po co Diana się do niej odzywa
-Ale ona miala jakis szal. Jest chora na glowe. Skad ja wziales? I czemu nas nachodzi? To twoje dziecko? To male z ktorym sie pojawia?
- Nie, Andrea nie jest moją córką... to skomplikowane... I czasem fakt ciężko z nią wytrzymać...
-To skomplikowane...hmm...zdradzales mnie z nia? Czy co, ze tak sie zschowuje i tu przychodzi?
- Nie spałem z Dianą kiedy byliśmy razem... Możesz być o to spokojna... Po prostu się przyjaźnimy....
-Przyjaznisz sie z byla dziewczyna, ktora jest w tobie zakochana i grozi mi, ze ze mna nie powinienes byc? Niezle...
- Nie jest we mnie zakochana... Już od dawna nic takiego nas nie łączy, możesz być spokojna o to
-To dlatego pisala mi w smsie, ze mam ci dac spokoj, zebyscie mogli byc szczesliwi? Mam ci pokazac?
- Później z nią porozmawiam o tym... coś jeszcze ciekawego się działo?
-Nie...rozumiem, ze tutaj panuje patriarchat...ze ty sie przyjsznisz z tymi, ktore sie w tobie kochaja i mozesz.-zaczela jesc
- Chcesz równouprawnienia? - zapytał z uniesioną brewką.
Nie podobalo jej sie to. Spojrzala tylko na niego i jadla.
- Chyba nie będziesz się teraz obrażać?
-Nie, ale nie podoba mi sie to.
a sama chciała z massimo się spotykac i wyjasniac hahahah - Nie musisz się nią przejmować, ma innego i nic nas nie lączy