Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie...zostan...zostan-powiedziala nie puszczajac go
No to nie ruszał się. - możemy jeszcze poleżeć jeśli chcesz, pod koldra będzie cieplej....
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To sie zgodzila i wlezli pod koldre i tak go tulila -Jestes moim przyjscielem czy facetem?
Uniósł brewke- co to za pytanie?
-Odpowiedz...-spojrzala na niego
- przyjacielem...i facetem.... - powiedział patrząc na nią.
Usmiechnela sie tak slodko
-To duzo. Jestem zadowolona.
Zaśmiał sie- ah wiec to zaplanowana akcja?
-Nie -zasmiala sie -Chcialam tylko wiedziec jak to traktujesz.
- powiedzmy, że ta tabletka ..trochę łagodzi sprawę....- powiedział patrząc na nią.
-Czyli tabletka i brak pmieci to malo...wiesz...jesli sobie z tym nieporadzisz...to moze lepiej nie wchodzic w to...jak myslisz?
- a ty? Czego chcesz Maria?
-Ja bym chcial probowac z toba...jak siw do ciebie przytulam to mi tak dobrze...
- wiec zobaczymy jak będzie... z Diana tez byliśmy z innymi, wiec nie jest tak źle..
-Co to znaczy? Wlasnie dostalam jakiegos dziwnego smsa od Diany...ze mam ci dac spokoj czy cos...
Miguel się zaskoczył, który to już raz w ciągu godziny?? aahahaha - Diana do Ciebie pisze? Nie przejmuj się nią, to skonczone
-Skonczone? To dlaczego pisze i dlaczego o niej wspomniales? I porownujesz nas...
uniósł brewke - Was się nie da porównać...
-Mam nadzieje, ze w dobrym sensie...chociaz mam wyrzuty sumienia, ze tak zle postapilam...alw przysiegam Miguel ze ja nic nie pamietam...
- Po prostu nie mówmy o tym więcej... i nie spotykaj się więcej z Massimo....
-Nie spotkam sie z nim...ale jak bedziesz mi wypominal jak ostatnio gdy sie kochalismy o tej zdradzie to, to nam nie wyjdzie. Wiesz o tym. Sam musisz sie zastanowic czy poradzisz sobie z tym...
Uśmiechnął się- to element gry, Maria... nie uważałaś, że powinnaś dostać karę, woec ci wyjaśniłem w czym problem...
-Moze dlatego, ze malo sie czuje winna tego, przez moj wypadek...i narkotyk...-patrzyla na niego -To napisze tylkodo Massimo lub zadzwonie i mu wyjasnie wszystko. Powiem, ze nie bedziemy sie widywac i zapomnimy o tym wszystkim...
hahahah nie wierzył - Wyjaśnisz mu? Chyba sobie żartujesz teraz....
-Miguel, nikt mi nie wyjasnil jakie mielismy realcje z Massimo...czy sie przyjaznilismy czy co? Jak mam sie zachowac jak on mowi, ze mnie kocha i chce mnie zabrac do Wloch? Myslalam, ze powinnam mu chociaz z kultury i szacunku powiedziec, ze nic z tego...