Nie jesteś zalogowany na forum.
- Dobranoc... Śpij dobrze...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Podobal mi sie nasz seks...-powiedziala jakby nie skumal o czym ona mowi
hahaha skumał, ale wolał pominąć ten temat hahah I wgl co to za tekst za jej się podobał ich sex, gdy Massimo mówiło dużo lepsze rzeczy aahahaha Zamknął ślepka, żeby myślała, że zasnął.
Nie myslala tak o tymi nie pamietala co mowila Massimo.
Jak uznala,ze spi to westchnela sobie. Lezalai patrzyla w sufit. Potem dotknela go delikatnie po ramieniu. a jak juz czula, ze jest mega zmeczona to sie przytulila biedna do jego ramienia tylko, zeby nie byc natretna! i zasnela tak
Lucia jej wysłała mmska, skoro miała czas na insta haha
uwielbiam wakacje! Mikie nigdy nie puści Cię na babskie wakacje lol Buziaczki napaleńcy, rodzice wracają za 2 dni, nie dajcie się nakryć
Obudzila sie w nocy i zobaczyla to od Lucii. Pamietala ja z ostatniego komentarza. Pomyslala po tej wiadomosci, ze to moze byc Miguela siostra...no alejak to rodzice wracaja? nie sadzila, ze jeszcze mieszkaja tu z nimi jegorodzice. Byla troche przerazona. jeszcze tekst o napalencach? Zastanawiala sie jak napaleni byli ha
Mikie sobie spał w najlepsze.
a marysi mogli się przyśnic koledzy, moze pomagali J. a może nie hmmm
Wolala o Massimo hahah no ale olewala ich w snie, bo nie byli w jej typie:D
drugi jest spokooo ahhaha od syndormu a tej 1 wkurwia mnie ahahah
Massimo sama olewała, wiec helloł! inną dupę sobie na nockę skołował, skoro ona taka niemiła była!
Mikie wczoraj nie miał okazji, więc dzisiaj mu się w śnie plątały obrazki z nią i massimo
pewnie te ktore widzial
Maria juz spokojnie spala.
i ten lodzik! to było najgorsze aahhaha Obudził się i poszedł się przejść po domu, żeby nie musiał niczego roznosić, np;. Maryśki!
Ona nie myslala o tym. Przebudzila sie na nowo i jego niebylo -Miguel?-zapytala wstajac. Nie oagrniala co sie wtym jej zyciu dzieje. Wszystko bylo jakies popieprzone hahaWstala powoli z lozka
Mikie nalał sobie wody w kuchni i usiadł przy stole.
To zeszla do kuchni i go znalazla. -hej...wszystko dobrze? -zapytala podchodzac
nie spodziewał się jej ahhaha - Tak, czemu nie śpisz?
-Przebudzilam sie...a ciebie nie bylo. -dotknela go znowu delikatnie po raczce -Cos nie tak? Nie musimy razem spac...
- Dlaczego? - zapytał i pokazał jej szklaneczkę - Zszedłem tylko po szklankę wody...
-Pomyslalam, ze moze jednak nie jest tobie dobrze ze mna spac...
- Nie przejmuj się tym... Nie chodzi o Ciebie... wszystko jest w porządku...
-No to chodz...-wyciagnela do niego reke
to dopił wodę i podał jej rękę - Wracamy do łóżka?
-Tak...-i byla milutka. Pocalowala go w policzek i za raczke go zaprowadzila do lozka -Mam nadzieje, ze przespisz juz spokojnie do ranka.
- hmm wiesz, ze nie jeste twoim ojcem? - zapytał jak już trafił fo wyrka
-Co to za pytanie?-zdziwila sie i wlazla do lozka
więc ją złapał za ryjek - nie całuj mnie więcej... w policzek..- i ją pocałował zachłannie z jęzorem, zeby wiedziała jak ma się zachowywać!