Nie jesteś zalogowany na forum.
To już był pewien, że ładnie ja sobie owinal wokół palca, chociaż zgrywała cwaniak w Brazylii ? odwzajemnil ładnie, bo nie planował się nad nią dalej znęcać skoro była posłuszna jak sucz haha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Hahahh mowic sobie mogla!:D
-To co? Film?-zapytala odsuwajac sie i usadzila sie wygodnie na knapie
Nie kus!
- jasne... Zwykły czy coś dla dorosłych? - zapytał zacieszony
-Zwykly, ty moj zboczencu-zasmiala sie -ogladniemy, a potem sie bedziemy zbierac do twoich rodzicow
- nie wiem czemu się boisz oglądać te zboczone... - powiedział uśmiechając i włączył jej greya lol
-Ah wyszlo na twoje...-rzekla i robila sporo minek ogladajac ten film
Miguel sięw chuj nudził, bo nic tam dla niego nie było! - Nie ma jak kopciuszek wpada na księcia.. a nie ejdnak pada mu na kolana..- i z uniesioną brewką spojrzał na Maryśkę - Hmm... nie przypominam sobie, abyś ty tak padała na kolana...
-Nie? A zawsze ci sie podoba-podniosla brwi -Ten film nudny...my nie mamy umowy-mrugnela do niego
- hmm... trochę jednak mamy... Pracujesz dla mnie..- powiedział uśmiechając się - I nie mówiłem o byciu na kolanach podczas obciagania.... Spójrz.- powiedział i jej pokazał na komórce
-Ah...-wydala z siebie dzwiek zawstydzona -Tak bys chcial...
Uśmiechnął się - I wiele innych, kochanie... ale jestem cierpliwy i zaczekam aż będziesz gotowa..- pocałował ją w usta. - Idź się szykować, a ja chwilę popracuję i też się ogarnę.
-Wiem, ze jestes...ale na to chyba jestem juz gotowa-mrugnela do niego i uciekla sie szykowac
- Maria! - zawołał za nią jak mu tak rzekła i uciekła ahaha Przez nią trudniej mu szło z pracą, bo myślał o pierdołach:(
Chciala tego wlasnie. Szykowala sie pieknie by wypac dobrze przed jego rodzicami
Ale Mikiemu dłużej przez to zeszło! w końcu jak skończył to odłożył laptopa i poszedł do łazienki się ogarnąć i wydepilował się, znaczy podciął gębusie hahaha
Ona sie ogarnela i byla gotowa isc na kolacje do starych. Nie wiedziala, ze on sie opitoli! Taki mafiozoo
Wydepilowal się na tego z logo... I owinięty w ręcznik wrócił do sypialni i zlukal ja z góry na dół. - kochanie przestali wierzyć, że jesteś niewinna jak dziewica... - powiedział uśmiechając się.
-Dlatego wyskakuje z dekoltem...wow... ogoliles sie...
Zaśmiał się - słyszałem, że będzie spaghetti, więc nie chciałem zaliczyć wpadki.... Podoba Ci się?
Zasmiala sie -Tak myslalam-odparla i podeszla do niego i pogladzila go
Po buzce -Dla mnie zawsze wygladasz dobrze. Tak czy z wieksza broda. Bardzo przystojny
Uśmiechnął się i zmacal ją po tyłku - nie musimy się spieszyć, kochanie..
-Musimy...pozniej bedziemy miec wiecej czasu na dziki seks przed spaniem-podniosla brwi i pocalowala go
To ładnie odwzajemnil - zostaniemy na noc czy wrócimy do domu?
-Jesli poprosza to zostaniemy na noc. Twoj pokoj moze tylko czeka na nas razem tam-zasmila sie
Zaśmiał się - chyba nie będą musieli prosić w takim razie - powiedział i się szybko ubrał i pozbierali się wraz z ishiro do domku rodziców