Nie jesteś zalogowany na forum.
- Myślę, że to dobry pomysł... Nasze wersje się pokryją..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Podeszla i objela go -Wazne, ze my wiemy co jest miedzy nami...
uśmiechnął się - A miał to być taki miły dzień...
-Bedzie mily...-spojrzala mu w oczka -Bedziemy razem...zobaczmy tylko co tam w internecie sie kreci moj temat.
- no dobrze, przyniose tylko sobie kawę i ciasto.. Chcesz coś?
-Tylko wode jakbys mogl-odparla bo juz wszystko zjadla w kuchni zanim przydteptala do niego. Odpalila laptopka.
- jasne.. - więc poszedł do kuchni dojadł jeszcze trochę śniadanka, zabrał dla niej wodę, a dla siebie kawę i ciastko i usiadł obok niej - I jak ci idą poszukiwania?
-Znalazlam zdjecia jak idzidmy obok i tez te...-i pokazala mu te co zamiescilam wczoraj -Troche widsc ze sue kochamy-zasmiala sid -Tym bardziej na ostatnim.
Zaśmiał się - Na podstawie czego tak wnioskujesz? Może po prostu cię pocieszam po cięzkim dniu?
-Dwoma rekami obejnujac moja buzke?-zasmiala sie
- Bywa i tak... Gdybym cię dotykał po tyłku to byłoby problematyczne..
-moze cos jeszcze wyjdzie. Wczoraj mnie dotykales w klubue, a wczesnie byli tam fani...pozniej dopiero nas posadza o klamstwa i wyjdziemy na najgorszych. Nikt
Mnie nie bedzie lubi...
Mikie uniósł brewkę - Hm.. więc chcesz powiedzieć, że łączy nas coś więcej?
-Wszystkim chcialabym powiedziec...jak bardzo cie kocham...
Westchnął - I wiesz z czym się to wiążę? Będą pytać czy nasz romans ma coś wspólnego z twoją karierą..
-Dlatwgo to co chce nie ma nic wspolnego z tym co zrobie. Nie martw sie-pomiziala go po reku -Bedzie wszystko dobrze.
Uśmiechnął się - Zuch dziewczyna.. Najważniejsze, że my wiemy co jest między nami..
-Ze jestes mezczyzna mojego zycia-powiedziala i pocalowala go namietnie w usta
to odwzajemnił i spojrzał na nią - Wszystko będzie dobrze.. Zamiast tv umówimy Ci wywiady.. Będziesz mogła łatwiej pismakom odmówić odpowiedzi na trudne pytania
-Nie przejmuj sie. Jakos sobie poradze z tymi pytaniami. Jak im wyjasnie bedzie po sprawie. Nalierunkuje ich na muzyke-puscila mu oczko
- A jak zapytają ogólnie jak twoje życie prywatne? Co im odpowiesz?
-Ze jest teraz ukierunkowane na muzyke-podniosla brwwke -Ze muzyka jest moja miloscia.
Zaśmiał się - Woli Pani kobiety? Ja bym od razu pomyślał, że coś jest nie tak.
Zasmiala sie -to jest odpowiedz wymijajaca. Wcale nie mowi, ze jestem lesbijka-wystawila mu jezyk
- Dziennikarze nie będą chcieli wymijających odpowiedzi... A określenia tak lub nie jeśli chodzi o związek.. Mogą też wyciągnąć jakieś twoje stare zdjęcia... Miejmy nadzieję, że blondaskowy więzień nie opowiadał za wiele na twój temat..