Nie jesteś zalogowany na forum.
to ją pociągnął do siebie i ją tulił- Już dobrze... jesteś w domu i nic się złego nie dzieje.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Snilo mi sie, ze mnie gwalcili...-powiedziala ledwo bo ja ost sceny obrzydzily ha
mikie wolał nie wiedzieć o czym myslala przed snem hhahaha - Ciii... NIc takie się nie wydarzy, kochanie
Sama nie wiedziala haha byla wstawiona;D -To bylo obrzydliwe...wali mi serce.-tulila sie do niego -nie wiem skad taki sen...
- Przynieś ci coś na uspokojenie? - Zapytał jak ją jeszcze męczył ten koszmar
-Nie, nie...juz jestem spokojna-spojrzala na niego -Wybacz, ze cie obudzilam...wracajmy spac...-patrzyla na nirgo niewinna minka. Zbitego kota
- Nic się nie stalo kochanie... Jestem tu dla Ciebie..
Polozyli sie i przytulila sie do niego. Gladzila go po raczce-ciesze sie, ze cie mam...dajesz mi spokoj
to ją miział po plecach. - Dam Ci wszystko co zechcesz... Postaraj się zasnąć, maleńka.
-chce by twoje tamiona mnie chronily zawsze-i zasnela na nowo
i przypomniało mi się, że ta nigdy tego nie bedzie miała, wiec znowu miała kolorowe snyyy
nawet z gazety nagłowek mogła mieć hahaha
jej cudowne życie z Paco, a nie Miguelem ahha
A Mikie zasnął jak ona spała już spokojnie.
Jestem z toba w zyciu paco....to naszd dzie i...i co teraz! Co z miguelemv
Mikie odszedł do innej mając dość życia w takich rozjazdach jak jej trasy koncertowe.
A potem miguel umarł na jednej z akcji... miał kamizelkę, wiec dostał kulkę w łeb ahhaha
Maria miala dosc takich sniw hahaha obudzila sie nad ranem i poszla wziac prysznic bo to juz za wiele bylo dla niej hahah
Hahha a co było złego w tym śnie hahaha Miała cudowne życie z Paco hahaha
Mikie jeszcze spał. Za to Ishiro już był po medytacji i robił obchód wokół domu i zajrzał do środka.
Mery sie ogarnela i zeszla do kuchnu by zrobic in sniadanie i wziela witaminku by sie dobrze czuc
Ishiro nie spodziewał się nikogo o tej porze, więc zajrzał do kuchni i o mało jej nie zgładził! Już miał atakować na karate kid gdy się zorientował, ze to ona.- Maria-San.. co Pani robi o tej porze tutaj?
Zlapala sie za serce, bo sie przedtraszyla -Boze...zabilbys mnie. Nie moglam spac...i jestem Maria Espinosa, nie Maria San.
- Przepraszam... Nie spodziewałem się tu nikogo zastać o tej porze.... Pójdę sprawdzać dalej teren... Miłego dnia...- i poszedł sobie dalej
Pokrecila glowka -Za jakie grzechy -rzekla do siebie i ogarniala sniadanko i kawke
Mikie się w końcu też obudził i jak jej nie było obok to wciągnął bokserki an siebie, gdyby znowu chciała go gwałcić z rana! i poszedł jej szukać.
Maria przygotowala takie przysmaczki na sniadanko
i kawke z ciastkiem
Dla niej i dlaniego ofc. Podspiewywala sobie pod noskiem
to Mikie dotarł do kuchni i podszedł do niej - Cześć, poranny ptaszek z Ciebie się robi?
-Nie moglam spac -usmiechnela sie -Zrobilam smaczne sniadanko...
Zerknął na żarcie - Widzę, postarałaś się..- cmoknął ją w policzek! - Jak Ci się spało później?