Nie jesteś zalogowany na forum.
- Zawsze służę pomocą, maleńka..- powiedział uśmiechając się.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Cmoknela go w ramie -Uwielbiam twoje silne ramiona.
Uśmiechnął się - Oh więc coś poza moim penisem Ci się podoba..
Zasmiala sie -Ay nie mow tak. Wszystko mi sie podoba. Chcialampowiedziec, ze zakochalam sie w tobie nie widzac penisa, ale szybko mi go wystawiles w sypialni wdomu twoich rodzicow -zasmiala sie
- I wtedy w mig zrozumiałaś, że nie wyobrażasz sobie życia beze mnie..- powiedział zacieszony
-Zawsze na pocztaek znajomosci pokazywales dziewczynom swojego penisa?
- Hmm... i tak całkiem późno go zobaczyłaś...
-Bezczelnosc -zasmiala sie -Chyba musze sie obrazic.
- Ayy po prostu byłem szczery...
-Lubie jak jestes szczery. Zawsze badz soba...
- Oha myślałem, że powiesz, ze lepiej by było gdybym skłamał- powiedział rozbawiony
-Nie. Klamstw nie lubie. -powiedziala i sie odtulila,apotem wziela swoj kielon i wylala mu troche na brzuch ha i zanim sie zdziwil to zaczela zlizywac
to żeby ona się zdziwiła to jak go lizała to uwolnił swojego chujka z gaci! - tutaj też możesz próbować..
Zdziwila sie, ale juz nie chcialasie odsuwac. Polala jego peniska szampanem i zaczelago lizac zwinnie.
hahaha a czego ona się spodziewała hahahaha
- o tak, kochanie...- i mogła sobie przypomnieć twarz massimo jak mu w snie obciągała hahaha
przypomniala, ale wyrzucila te mysl, bo wolala Miguela. Troche sie az wzdrygnela. Wziela mu kutaska ladnie
- rozbierz się maleńka..- powiedział jak się tak dobrze bawiła z jego cjujkiem, nie zauważył tego wzdrygnięcia się
Zsunela stanik pod cycki i dalej mu obciagala skupiona,zeby bylo mu dobrze
więc ją zaskoczył- Zrób to cyckami..
-Dobrze, kochanie -powiedziala i zaczela
Uśmiechnął się- Uwielbiam jak się sama dotykasz...
A w oddali Ishiro w kimono trenował ze swoim mieczem samuraja
a to spotka maryske jak bd niegrzeczna
-Jak bardzo? -zapytala i jeszcze troche robila mu tak cyckami a potem wziela znowu do buzi i mocno zassala by doszedl
to ją złapał za kudłaski i się spuścił na jej ryjek! A potem za ramiona ją pociągnął do siebie - Bardzo....- i ją całował po dekolcie i cyckach
Maria sie wstydzila jak miala sperme na buzce.Ale pozwolila mu siebie wycalowac.
dlatego po ryjku ej nie lizał hahaha i ściągał jej majciochy - Jeszcze z tobą nie skończyłem - szepnął jej do ucha.