Nie jesteś zalogowany na forum.
To sie odchylala i macala go gdzie mogla. Podniecil ja jeszcze bardziej.
to jak się odchyliła to złapał jej cycki oklapnięte i lizał i kąsał jej sutki
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Patrzyla na niego i nakrecala sie do orgazmu. Ujezdzala go nadal namietnie
żeby jej się lepiej doszło to jak się nalizał jej sutków to paluchem się wbił w jej dupę! jak tak szczęlsiwie sobie skakala po nim
No to doszla i pulsowala na nim
i doszedł razem z nią i uwolnił jej dupkę, a potem spojrzał na nią, ciekaw co ma dobrego do powiedzenia!
Usmiechnela sie -Mialam podniecajace sny...
Uśmiechnął się - to wyjaśnia dlaczego byłaś mokra już na wstępie... Wypijesz teraz kawę?
-To przywitanie na dzien dobry-usmiechala sie -z checia wypije i cos zjem...
- Na co masz ochotę?
-Na tosty...jesli mozliwosc ze dostane?
- Hmm.... tylko jeśli zejdziesz - powiedział rozbawiony
-Nie ma problemu-usmiechnela sie i zeszla z niego i luknela niewinnie
Zdjął swoją koszule i narzucił na nią. - weź to, żebym mógł się skupić na śniadaniu - pocałował ją jeszcze i zabrał się za śniadanie. Najpierw ogarnął jej kawkę i podał, a potem zabrał się za tosty. - wyspałaś się? Wczoraj od razu odleciałas... Nic cię nie ruszyło... - powiedział z uniesiona brewka.
Zalozyla koszulke i usiadla -Co znaczy nic nie ruszylo,Miguel?
Uśmiechnął się i jak tosty były gotowe to jej podsunął pod nos i ją nochalem miział o jej nochal i zerkał na jej usta- Hmm... Zastanówmy się.. Jestem napalonym facetem...w łożku mam seksowną kobietę, która wkrótce zostanie moją przyszłą żoną...i to jeszcze w takiej zachęcającej pozie... Jak mógłbym to znieść i grzecznie iść spać? - zapytał i ją pocałował
Patrzyla na jego usta, a potem oczy. Zgryzla warge -Poczulabym...i obudzila sie...
- Dlatego właśnie kochanie miałaś takie kolorowe sny i rano marzyłaś o powtórce..
-w snie chyba to byl inny mezczyzna -podniosla brwi -zboczencu, gwalcicielu.
to ją złapał za ryjek - Jak to inny?
-uyy a moze jednak ty -patrzyla niewinnie
- Masz szczęście.. - powiedział i wrócił do tostów, bo sam też jeszcze śniadania nie jadł. - Masz teraz kilka dni spokoju, więc wyśpisz się i zdążysz nadrobić zaległości w kontaktach towarzyskich.. Pewnie są ciekawi jak było w trasie poza tym co w necie i prasie.
-Zaliczylabym wszystkich w jeden dzien -powiedziala i zabrala sie za zarcie -Reszte dni chce poswiecic tobie...jako mojemu przyszlemu mezowi -usmiechnela sie
uniósł brewkę i jej dołożył tostów i wziął sobie. - Hmm... taka odważna jesteś i chcesz zaliczać wszystko co się rusza?
Zasmiała sie -Zobaczymy co z tego wyjdzie.Zamowimy cos dzisiaj i zrelaksujemy sie w basenie i przy basenie z drinkami? Co o tym sadzisz? Czy chciales zajac sie swoja praca?