Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ale do brazylii tez tym jedziemy czy samolot?
zaśmiał się- tam akurat samolot, szybciej i bezpieczniej, maleńka..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dlatego mowiles o pieprzeniu sie...ale trzeba byc cicho w tej sypialbi bo za scisna ochroniarz i kierowcs.
- Mam się wrócić po knebel? - zapytał uśmiechając się i ją zaprowadził do środka, aby mogła podziwiać- Jest chyba dość miejsca..
To sie przywitala i od razu walnela na lozu -Zajmujemy.
zaśmiał się - Cieszę się, że dostawałem poziom komfortu to gwiazdy... Możemy ruszać- powiedział do kierowcy i wystartowali i albo post w karierze albo temat trasa, decyduj aahha
NARESZCIE!!!! Jak wylądowali w kraju to Mikie był zadowolony, a pełnię szczęscia miał gdy przekroczyli próg domku - Zmęczona?
-Oj bardzo zmeczona.
Mam ochote sie walnac juz do naszego lozka i dluugo spac.
- To śmigaj, ja jeszcze zerknę czy wszystko ok i przyjdę do Ciebie.
-Tylko przyjdz szybko...bo sie bede wiercic bez ciebie...-powiedziala mu i poszla na gore
- Oby nago! - krzyknął za nią i zrobił obchód domu, a potem jeszcze z Maxiem rozmawiał przez telefon.
Maria byla tak zmeczona ze sie rozwbrala do nagosci ha j wlazla pod koldre i zasnela szybko
Mikie wykonał jeszcze pare telefonów, a potem sam do niej zajrzał i jak zobaczył, że padła na amen to poszedł się ogarnąć do łazienki po locie, a potem się położył obok niej i pozwolił jej spać, nie gwałcił jej, ale miział ją przed snem po udku i cipce póki nie zasnął.
Dobrze jej sie spalo i miala ciekawe sny z Massimo, ale ze byl dobry i nily dla niej i ja rozpieszczal ha i zyl!
hahahah 365 dni oglądałaś? ahahaha
no niestety Massimo nie żył, więc mógł być tylko w jej snach z tym swoim głosikiem.
Rano Mikie się obudził pierwszy, ale jak ona spała to się cichutko pozbierał, ubrał się i zszedł na dół, aby Maryśka mogła się wyspać po tej trasie.
Nie hahaha ale nasunal mi sie na necie
To sie wiercila bo sie podniecila w snie. A potem spala juz spokojnie sama w lozku. Odsypiala wszystko
to taką miał minkę jak mu obciągała
tak on jej robił palcóweczkę
a potem się coraz lepiej bawili
A Mikie w kuchni popijał kawkę bez zbereźnych myśli i pracował na laptopie
Obudzila sie rozgrzana ha i az cala pulsowala w srodku. Jak byla nago to niewiele myslala tylko poszla go szukac. I jak go tylko zobaczyla to nawet nie mowila hola tylko zaczela go calowac, odlozyla laptopa na bok i wsiadla na niego
to odwzajemnił zaskoczony przypływem jej nagłej miłości do niego! Jeszcze po wczorajszym!! ale spoko, że już ją po tyłku macał i dociskał, aby się ocierała o jego chujka
No starala sie mu ufac ha jak poczula jego chujka juz twardwgo to szybko z niego sciagnela co tam miala i sie nabila na niego, bo juz byla tak mokra, ze nie mogla wytrzymac. Jeknela.
to ją za plecy dociskał do siebie - Dzień dobry, kochanie...- powiedział między besoskami jak już była taka gotowa.
-tak kochanie...dobry-odparla i zaczela juz regularne pojekiwac i nabijala sie mocniej i szybciej
to nie pozostało mu nic innego jak się dopasować do niej i pozwolić jej, aby go zgwałciła. Ale mół jedną rzecz, wiec ofc przegryzł jej wargę jak się lizali
No to tym razem go zdziwila i sama siebie. Bo wytrwala ten bol i od razu zeobila mu to samo!
to ją złapał za szyję!
- nie rozkręcaj się, nadal ja tu rządzę, maleńka...- i ją całował po szyi, żeby go znowu nie uszkodziła