Nie jesteś zalogowany na forum.
-Spodnie?-zdZiwila sie -Gdyby nie one to co?
- skup się na tym co czujesz...- powiedział i się dopchał znowu do oporu, skoro ona chciała analizować nie wiadomo co
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jak ja jeszcze przed sluben odrzucal to sie tezeba powaznie zastanowic ha
Skupila sie i juz nic nie mowila tylko poczuwala sie
hahahaahahaha to by było ciekawe hahah
- Kocham cię, maleńka..- powiedział między besoskami, aby nie musiała się stresować, ze ją odrzuca!
-A ja ciebie-odpowiedziala mu i dochodzila
no to dla odmiany razem im się doszło i mikie się uśmiechał do niej. - Chyba będziesz musiała się przebrać..
Usmiechnela sie-Teraz nie mam pojecia co zalozyc, dzieki.
- Na pewno coś znajdziesz dla siebie, kochanie
-Tak, a ty zobacz co ci wyslalam na telefon-moze go chciala skupic na bachora hahaha
https://twitter.com/dulcemaria/status/1 … 03328?s=21
To mial.
No i sie wytarli i maria sie szykowala na nowo
szkoda, ze swojego telefonu nie oglądała hahaha mikie wyszedł spod prysznica i cieawski był, więc poszedł od razu do sypialni i sprawdził co mu wysłała ahhaha
Bo wiedzisla ze ogladal foty ale filmikow to nie.
Ubrala sie podobnie. Brzuch tez odkrywala bo wiedzials ze bedzie dslej tanczyc to po co mamsie pocic jak swini. W koncu zajrzals na swoj tel: bala sie ze to ten wiescniak co sobie cos ubzfural i bedzie chcial pewnie kasy
Mikie wrzucił na siebie bokserki i zerknął na film, a potem na maryśkę- która to ta? Ta w zółtym?
-No tak na najmniejszs-zasmiala sie -Slodka?
zaśmiał się- tak będzie wyglądała nasza córka? Hmm interesujące...
-wczorsj w przerwie znalazlam.
Pomyslalam, zeby ci wyslac. Wygladslsby chybs podobnie-udmiechnela sie -widzisz jakie minki robie? Do tej pory chyba podobne-smiala sie
roześmiał się - Coś w tym jest, niewiele się zmieniłaś ptzez te lata... No niestety ale musimy się zbierać kochanie...- powiedział i się już do końca ubrał
-przekasimy cos w drodze-no i pojechali, a jak chcial prowadzic to mu nie zabraniala
No to wrócili do domku - To co? Pakujemy się?
A ja tam czekalam na post...
Maria dalej byla zadowolona, ze juz ktos o nich wie -Pokazales im, ze jestesmy razem-podniosla brewki
- Każdy będzie myślał to co chce..- powiedział zacieszony
-Chyba po twoim zachowaniu nie maja wstpliwosci. Byles niegrzeczny i zazdrosny, prawda Ponchito?-zapytala misiaczka bo mi sie przypomnialo ze miala tego wielkirgo od niego ha
Zaśmiał się- za dużo sobie wyobrażasz, mała...- i wyciągnął walizki - Niestety nie czas na relaks, mozesz go sobie zabrać do busa, teraz musimy się zbierać do podróży, maleńka..
-Uyy Parowalo z pana Miguela-zmienila glosik i sie zasmiala. Ale sie pozbierala i zaczela sie pakowac.
- weź więcej ciuszków bo jak będzie ze mnie parować to mozesz w końcu zostać bez... - powiedział śmiejącsię
-Wiec wez wiecej par majtek-zacieszyla sie do niego