Nie jesteś zalogowany na forum.
no to sam ją przytulił - Oh i tak tęskniłaś? Nie może być...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
I cmokala go gdzies w ramie i klate -Tesknilam-podniosla glowke i usmiechnela sie -Jak zwykle pierwszy wstajesz.
Zaśmiał się - Hmm.... Chyba to się nie zmieni...
-Aahh moze sie kiedys zaskoczysz.
zaśmiał się- Nie wydaje mi się,.. No chyba, że bedziesz umierała z powodu kaca...
Podniosla sie
-Ah to teraz ja ide sie wykapac. Potem sie zbieramy do hotelu na konferencje. Chyba gora 3 godziny to zejdzie..
- Ok... jakoś wuyytrzymam te długie godziny - powiedział uśmiechając się
-Bedziesz blisko to bede sie dobrze czul, a potem zabiore cie na obiad-usmiechnela sie -A po obiedzie wrocimy do domku, zeby pielegniarka sie toba zajela...
Zacieszyl się - chyba będę bardzo chory...
-Oj baaardzo-zacieszyla sie i uciekla do lazienki
No to sam zszedł do kuchni, aby jeszcze zjedli zanim się wypuszczą z domu na work work work
Ogarnela sie i zeszla na sniadanie. Jak zjedli to pojechali do hotelu, w ktorym miala sie odbyc konfe.
Napisze
Napisalampo drodze do organizatorki ze nie wroca juz tam ale bardzo dziekuja za wszystko. No i weszli do domu. To pokazuwala Miguelowi co sie dzieke na twiterze, ze pelno zdjec z nia wstawiaja, filmiki i nawet miguel sie zalapal jak jej kawke podawal
uśmiechnął się - Spodobały ci się chyba te social media
-Cieszy mnie to jak oni sie ciesza...jak sa szczesliwi bo im odpisze czy sie usmiechne. Male rzeczy , a potrafia zmienic czasem dzien komus. To jest w tym fajnie. Dlatego podobalo mi sie dzisiaj, ze moglam byc z nimi blisko. Cjcialabym po lzdym koncercie miec meet and greet. Czy jest to juz zalatwione? W brazil rowniez.
- Zapytam jutro czy jest taka możliwość... Musisz wziąć pod uwagę, że często zamiast w hotelach będziesz nocować w busie, aby po koncercie jechać do kolejnej miejscowości
-przytule sie do twojej klaty i bedzie cudownie-znajdowala sobie plusy
zaśmiał się. - Też mi się podoba ten plan
To zarzucila mu rece na szyje -zabierz mnie do sypialni. Tam tez bedzie bardzo fajnie-cieszyla sie i nagle skapa-aj przepraszam. Zapomnialam o rece.
zaśmiał się- Ale nadal mogę cię zabrać do sypialni..
-Za raczke-zlapala go -chodzmy-usmiechnela sie chocial juz gorzej skoro najpierw wyobrazila sobie ze ja wnosi
do ślubu musi zaczekać hahaha to jak byliw sypialni to ją pociagnął do siebie i ją pocałował
-Musimy postawic tu nasze zdjecia...jedno wieksze...-powiedziala
Miedzy pocalunkami
to spojrzał na nią - Dlaczego teraz?
-Przed trasa zeby tu na nas czekalo to...- mojego duzego misia biore ze soba jakby mnie rzucil w trasie-zasmiala sis