Nie jesteś zalogowany na forum.
Zasmiala sie i pocalowala go w usta -Ja ciebie tez. Idziemy spac, najdrozszy-przytulila sie mocno
- dobranoc skarbie... Wypocznij, bo czeka nas od jutra ciężki weekend - powiedział uśmiechając się.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Starala sie nie myslec o fotomontach i zasnac. po jakiejs chwili jej sie udalo.
Miguel napisał do znajomego, aby pozwiedzał internet w poszukiwaniu Maryski fotomontaży jsk i ich wspólnych zdjęć i je sprytnie usunął za drobna opłata, a potem zasnął starając się nie myśleć o weekendzie z rodzinką i znajomymi.
Hahaha nawet wspolne zdjecia:(
Maria spala smacznie i obudzila sie dziwnie pierwsza. Tulila go do siebie, a pozniej juz zostawila go w spokoju i ogarniala social media na telefonue.
Mikie się ocknąłm i nawet był zaskoczony, że ona wstała przed nim! haah - Ohh.. nie możesz spać? Stresujesz się wyjazdem?
Ale jak ogarniala na fonie to i dostala smsa od ojca, wiec nie miala zadowolonej minki -Miguel...cos sie dzieje zlego...
mikie się uśmiechnął- Oh co się stało? Okres dostałaś? To nic złego..
Byla taka mila, ze mu pokazala smsa:
“Miguel jest z mafii. Byl u mnie jego znajomy. Mowil, ze cie porwali...o jakichs dziwnych intymnych sprawach...o smierci. Musisz natychmiast zostawic Miguela i przyjechac do mnie. Jesli nie przyjedziesz do mnie zawiadomie jego rodzine i policje” od Cristobal
- Ciekawe co za znajomy...- powiedział uznając, ze to niemożliwe, aby któryś z tajniaków go wsypał.- Zrobimy tak.. zostaniesz w domu, a ja porozmawiam z twoim ojcem... Ostatnie czego mi trzeba to, aby rodzice wiedzieli gdzie byliśmy..- powiedział podnosząc się z łóżka i zaczął się ubierać.
-Jakich intymnych sprawach? Jakiej smierci? Tata musial wyczuc, ze to podejrzany typ...pisze o porwaniu. To albo Federico albo ten..Max? Co tu by robili? Dlaczego strasza mojego ojca? Musze tez tam jechsc-podniosla sie
- Nie mogą się ruszyć z Sycylii... dlatego ciągle ktoś ich pilnuje... Ok, pojedziemy razem, bo pewnie inaczej będzie zrzędził... Ale nie będziemy zmieniać naszych planów, Maria...
-A jak zawiadomi policje i twoich rodzicow?-zapytala i zaczela sie szybko ubierac
Zaśmiał się- Policji się nie boję, gorzej z rodzicami, bo będę musiał im wyjaśnić dlaczego narażam Ciebie i nie pozwolą nam tu mieszkać..
-Moj tata juz chce, zebysmy sie rozstali...cudownie-westchnela i sie ubrala i byla gotowa
podszedł do niej i ją pocałował- Mmm... powiemy mu, że już za późno, bo się pobraliśmy...- powiedział zacieszony. - Obrączki mogą się nam przydać...jeśli będzie się bardzo upierał...
Westchnela -Pamietaj, ze ktos go tym straszny...nie jest mi do zartow...-no i sie pozbierali i pojechali
Wiadomość dodana po 14 h 41 min 40 s:
To poszli do kuchni cos przekasic, bo nie mieli okazji. Chociaz Marii sie nic nie chcialo po tej akcji -Nie wiem co to bedzie teraz...
- Póki co nie przejmuj się tym, kochanie... Dajmy mu weekend na przemyślenie wszystkiego...
-A jak bedziemy musieli sie rozstac na jakis czas?
- O tym wolę nie myśleć.. Jesteś dorosła, a twój ojciec nie będzie cię pilnował 24 h na dobę.. nie uwiezi cię w wieży...
-Ale nie chce by robil glupot ani nic przecieko tobie...na to mu nie pozwole. Dlaczego Federico to zrobil?-westchnela
- Pewnie dla żartu... Wie, że jego koniec jest blisko... Skoro Ana go przywiozła tutaj to znaczy, że jego czas się kończy... Z tego co pamiętam to w najbliższych dniach ma dotrzeć dostawa z Włoch, jak i do Włoch, wiec to doskonała okazja, aby wszystkich ważniejszych zgarnąć... Ana też już ma dość Federico, więc nie będzie ciągnęła tej farsy dłużej niż to konieczne..
-Jak jego koniec jest bliski to jeszcze nie majac nic do stracenia moze mnie zabic za to, ze jestem taka ...mila dla niego.
To się zaskoczył- Maria... Nie myśl tak... Federico jest nieszkodliwy, Massimo pewnie by się nie zawahał...
-Wiec dobrze, ze go tu nie ma...