Nie jesteś zalogowany na forum.
-Jak na wyjazd to wystarczy. Potem beds na nas dziwnie patrzec...np podczas sniadan...
- Dlaczego? Nie muszą o tym wiedzieć..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie bedzie nas slychac? Lub ruszajscego sie lozka?
zaśmiał się - Kochanie... To normalne... Przecież nie mają nas za swiętoszków..
Zasmiala sie -Ciekawe za kogo nas maja-rzekla lukajac jeszcze na niego ale ogarnela ze ma smsa wiec zobaczyla i sie przerazila -Que es esto?!?!
to się zaskoczył- co się stało?- i wpakował się do niej do łóżka. - Wyglądasz na przerażoną..
To byla taka tym zla i zaszokowsna, ze az sie poplakala ha pokazala mu -Kto to zrobil? RozprowadAja takie fotonontaze okropne...
to najpierw ją przytulił,a dopiero później zerknął i się zaskoczył- oh... kochanie nie płacz...Wiem, że to okropne, ale niestety takie rzeczy się zdarzają sławnym osobom... Mogłem cię uprzedzić przed tym wszystkim, że to będzie miało nie tylko zalety, ale i wady..
Nie plakala dlugo. Wycierala lezki -To z emocji i szoku...nie spodziewalam sie w ogole...nawet bym o tym nie pomyslala...nawet nie mam takich nog!-oburzyla sie i zasmiala w koncu
to ją cmoknął we włosy. - Hmm nie zwróciłem uwagi na nie.. tylko się nie złość...Kocham cię i postaram się chronić Cię przed takimi rzeczami..
-Juz musze wiedziec, ze pewnie na gorsze rzeczy musE byc gotowa-spojrzala na niego -Dziekuje...zawsze mnie chronisz...
- Miejmy nadzieję, że twój ojciec czy znajomi tego nie zobaczą... Przed nimi pewnie najtrudniej ci będzie...
-Wiem...ani ze to nie pojdzie do telewizji, ze takie zdjecia wyslalam do internetu...
- Telewizję uda się przyblokować... sztab ludzi nad tym czuwa, skarbie... z internetu też znikną, tylko dziwię się, że Daniel odwiedza takie podejrzane strony...
Damian!
-Pewnie specjalnie to znalazl...wiesz jaki jest bezczelny...odpisze mu cos...
Daniel chuju!! jego kuzyn lekarz hahaha
Mikie się zdziwił - Oh aż tak się poznaliście? Jezu... to będzie ciekawy wyjazd...
Hahahhaha
-Nie... ale D? Nie mialam tego numeru...to Daniel?
Zaśmiał się- Jasne... Damian ma głupi numer zaczynający się 732... ohhh spisz sobie numery z mojej komórki...
-Jeszcze gorzej, ze to Daniel...damian to wiadomo, imbecil...mozna go jakis olac..ale Daniel! On jedzie z nami do Aspen... -ale tez sie cieszyla ze to nie byl mauro hahsh
hahahaha miał być, ale zmieniłam w ostatniej chwili ahha - Tak, Lucia mi wysłała, ze Mauro i Daniel będą, Tomas nie da rady się wyrwać, no i Gabriel... Jeszcze jedną dziewczynę Lucia chce zabrać, żeby były pełne pary
-Fernanda bedzie na sto procent. Moi znajomi beda w szoku, ale to zeozumieja i uwierzs, ze to fotomontaze...ale moj ojciec zeovi taka zadyme...
- Opowiem mu, że jesteś mi wierna i ze mną straciłaś cnotę- powiedział zacieszony.
-Byle nie przy mnie bo spale sie ze wstydu. Myslisz, ze bedzie bil ci brawo?-zasmiala sie -Pokladal nadzieje w Paco.
łahahahah to się nie cieszył- Jak to? To cyzm ten cały Paco się zajmuje, ze był takim numerem one?
-Jest pisarzem, zajmuje sie poezja...moj tata byl w tym zakochany.