Nie jesteś zalogowany na forum.
- Oh kochanie... uwielbiam cię...- powiedział i ją miział po ramionach, a potem po plecach i aż do tyłka.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ja ciebie tez...nie bede juz czekac-szepnela mu przy ustach i wsadzila w siebie jego kutasa
to ją złapał za ryjek i ją pocałował.- o tak, kochanie... jesteś moim ideałem, maleńka..
-Ay mi amor...-jeknela i poruszala sie coraz szybciej
- Pragnę cię tak bardzo jak ty mnie... - powiedział miedzy besoskami i wrócil do macania jej cycków
Bardziej go sciskala i calowala.
się przyssała jak odkurzacz hahaha mikie jej się pozwolił nacieszyć panowaniem, ale za chwilę się obrócili i to on górował i się dopychał chujkiem do oporu.
-Pieprz mnie...-jeknela mu jak juz byl na gorze
- taki właśnie mam zamiar..- powiedział uśmiechając się i się pchał chujkiem, zeby ja porozrywać od srodka
Tak sie wlasnie czula, ale podobalo jej sie to i glosno jeczala az w koncu tak doszla. Pulsowala na nim
no to jak się zaciskała na nim to i jemu się doszło i się spuścił ładnie i porządnie, a potem leżał obok niej. - więcej takich strojów powinnaś mieć, kochanie..
Usmiechala sie i jeszcze go musnela usteczkami -Mamy czas...
- Jasne... muszę tylko się dopakować- powiedział zacieszony- trochę oszukiwałem..
-Prosze bardzo...teraz ja popatrze-usmiechala sie
zaśmiał się i podniósł się z łóżka goły, zeby ,ogła polukać.- tak dobrze, maleńka?
Zlapala sie za usteczka i zacieszyla -Bardzo dobrze.
no to tylko dokończył pakowanie i wyciągnął ich zabawki- Hmm to co? Który mam spakować? -z apytał pokazując jej
-O boze...nie wiem-zawstydzila sie -Ten drugi nie pohamuje jekow...ale nie zaloze zadnego...
zaśmiał się- oczywiście, że pohamuje.... przez obręcz wejdzie penis...
To sie zawstydzila i wzdrygnela -To podniecajaca mysl...
podszedł do niej i ją pocałował- Zawstydziłaś się... więc który mam dla ciebie spakować?
-Zacznijmy od tej kulki...i niewierze, ze sie na to zgadzsm...
zaśmiał się. - Kochanie nakręciło cię to i chcesz spróbować to nic złego...- i spakował knebel- Hmm pejcza nie będę brał, bo twój tyłek i tak będzie obolały od deski..
-Moze nie upadne tyle razy-wystawila mu jezyk -I Miguel...jesli jednak nie dam rady zalozyx knenla za pierwszy razem...to prosze o wyrozumialosc...
- Oczywiście... Nie przejmuj się tym... - no i dorzucił kajdanki i spojrzał na nią- coś jeszcze dorzucić?