Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria tez doszła i jeczala mu przy usteczkach i byla zacieszona z takiego obrotu sprawy. -Te amo...
nie odpowiedział jej tylko ją złapał w pasie i się wbił chujkiem w jej cipkę- jeszcze nie skończyliśmy, złotko.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Oh! -jeknela i go mocno zlapala za plecki -Mało ci...
uśmiechnął się- Nie mniej niż tobie, kochanie...
-Bardzo mnie krecisz, Miguel -jeknela mu
-WIem skarbie.... Czuję za każdym razem gdy cię tu dotykam..- szepnął jej do ucha.
To juz tylko go calowala jak nie musiala nic mowic i doszli drugi raz.
w brudnej wodzie ahhaha teraz mi się przypomniało ahhaha to po bzykanku zerknął na nią- To co? Chyba pora się położyć, co?
-Bylo wspaniale -jeszcze go pochwalila i usmiechala sie -Tak, chodzmy sie polozyc -i nawet wyszla peirwsza i podala mu rączke
no to skorzystał i wydreptał z jacuzzi i poszli za rączkę jak przedszkolaki do sypialni.
To juz nawet nie mowila nic o pizamkach. Tylko sie tak z nim polozyla nago i nawet szybko zasnela zmęczona.
hahaha w plamnach miał, zeby spali bez piżamek, wiec mu pasowało hahaha Położył się obok niej i nawet się zdziwił, że ona tak szybko padła haha objął ją i trochę tak leżał aż w końcu sam zasnął.
NO, ale, ze lubila pospac to nie wstawala pierwsza i nie czekalo na niego sniadanko ha tulila sie i przysypiala jeszcze nad ranem
Nic dziwnego, kto normalny wstaje nad ranem ahhaha ale rano jak się mikie wyspał to spoko, że się obudził, ale nie rwał się do łazienki haa
Nic dziwnego jak miala łeb na jego klacie.Znalazla super podusie itam go smyrala buzka i wlosami ha bo juzsie powoli rozbudzala i sie zaczela krecic
no to był cierpliwy i czekał aż się ona na dobre rozbudzi zamiast wyskakiwać z wyrka
Otworzyla w koncu oczka iodetchnela sobie glosniej. Podniosla glowke i spojrzala na niego i usmiechnela sie -Hola.
- Cześć...wyspałaś się, śpiąca królewno? - zapytał uśmiechając się.
To cmokala mu klate, a potem szyje i w koncu usteczka -Tak, wyspala -odsunela buzke
- Praca, szampan, sex... będę pamiętał, że to cię kołyszę do snu- powiedział zacieszony. - Dzisiaj będzie leniwy dzień w porównaniu z wczorajszym..
-Nie szkodzi. Pojdziemy na zakupy, a potem na obiad do restauracji.
Uśmiechnął się- Zgoda..może śniadanie też zjemy gdzieś na mieście?
-Ahh czyli juz musze sie zaczac szykowa....
zaśmiał się- Oh a taka głodna jesteś? Coś się znajdzie z naszej kolacje ze staruszkami... Oh! ale w sunie na to ciasto to poczułem właśnie chęć... więc może zaczniemy od deseru?
-To najpierw to ciasto z kawka, a pozniej cos na miescie, si?