Nie jesteś zalogowany na forum.
w ogródku kurwaaaaaaaaaaaaa a jego suknia ślubna? haahahah znaczy jej, ale miała mu pokazać!!
no to rano znów mikie musiał wstać wcześniej, żeby nie zaspali na plan zdjęciowy ehhh poszedł do lazienki się ogarniać
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Nic mu nie pokaże!
dobrze on wiedział, że ona śpi dluzej. Jak bedzie pytanie na weselu to przynajmniej zgodzasie odpowiedziami hah
Ale Maria obudzila sie i ogarniala na telefonie swoje social media, zeby dac info o tym, zeszykują nowy singiel i teledysk.No i zeby pozdrowic fanów.
hahahha skoro tak! to sobie ianczej poradzi hahaha
Mikie się ogarnął i nawet się zdziwił, że ona nie śpi!- Oh w końcu mi pokażesz? - zapytał z uniesioną brewką
No to nie skumala i byla taka mila, ze odkryla kolderke i pokaala mu nagie cialo hahah
hahahah pierwszy raz się nie zainteresował, ale wpakował się koło niej do wyrka - Pytałem o suknie, napaleńcu... Obiecałaś mi wczoraj, a potem wykorzystałaś... dwa razy!
Zaśmiała sie i zakryła -Ayyy. Zapomniałam o tym, naprawdę.
- tego też nie musiałaś robić.- i ją na nowo odkrył.. - Więc jak będzie? Pokażesz ją w końcu?
-Ay Miguel daj spokoj. A jak to wlasnie ją wybiore? Nie bede ci nic pokazywala. Za rok zobaczysz wszystko -smiala sie
- uh chyba to wino dało ci sie we wnaki, bo ustaliśmy chyba, że do świat się pobierzemy... i coz tego, że ją wybrałaś... Po prostu chcę wiedzieć co wybrałaś, nic więcej..
-Miguel, nie odpuscisz?
zaśmiął się- Tak dobrze mnie znasz, więc nie... Pokaż w końcu i będziemy mieć to z głowy
A lucia wysłała wszystkim fotki domku i podała info, że termin i wszystko ogarnięte, wiec mają się pakować!
No to mu pokazala, zeby juz jej nie meczyl ha
Uśmiechnął się- Podoba mi się dekolt...
-Wiec bede pamietala, zeby sukienka miala duzy dekolt...
to się pogubił biedaczek- Jak to? Myślałem, ze ta sukienka jest twoja tak na 99%...
-Miguel, nie mam wybranej swojej. Nie zrozumielismy sie chyba. To jestjedna z takich, ktora mi sie podoba. Nie pokazalabym ci nigdy tej co wybralam,juz mowilam o tym.
Popatrzył na nią z wątpliwościzami!! - Maria... serio uważasz, że to coś zmieni? Kocham cię i nie będzie żadnego pecha gdy cię zobaczę w tej sukience, nie daj się takim głupim przesądom, skarbie..
alex sam wybrał i jak się swietnie bawił na weselu ahahha
-Ja nie wierze w ten przesąd...ja chce, zebys mial wow na slubie, a nie"oh juz to widzialem" -usmiechala sie
roześmiał się- Oh kochanie... jak dorzucisz dodatki to i tak nie będzie oh widziałem, tylko wow... Nie doceniasz się... Wiem, ze mnie zaskoczysz...
-Jestes bardzo ciekawy -zacieszyla sie i pocalowala go w usta -Ide sie wyszykowac. Zaraz jedziemy na plan.
- Owszem,... co chcesz na śniadanie?
-Jak mozesz to jakąś owsiankę, dobrze? -zapytała, bo chciala dobrze na planie wygladac i miec energie ha
hahahaha pffff - Jasne.. Da sie zrobić...- powiedział i się pozbierał do kuchni i robił jej owsiankę
Maria sie szybko ogarnela i przyszlado niego -Dziekuje za sniadanko -i usiadla i zabrala sie za owsianke
- nie ma za co..- sobie zrobił kanapki, no bo helloł i wziął coś z resztek od rodziców hhaa - a przy okazji... Lucia się odezwała, więc... umiesz jeździć na nartach bądź desce?