Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie. Tu jest nasz prywatny bal-usmiechnela sie i go objela i sie ruszala do muzyczki wolno przy nim i patrzyla mu w oczka -Mozna zapomniec o wszystkim...tylko patrz na mnie i o nicxym innym nie mysl.
zaśmiał się- Nie myślę o niczym innym..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-o to chodzi...moj ukochany-usmiechala sie i zaspiewala mu cicho co tam spiewal ktos
https://youtu.be/ZiuZshPk0iE
przez swoj pobyt we włoszech musiał duzo myśleć i kombinować hahaha - Kocham cię, Maria..
-A ja ciebie, bardzo mocno kocham...
- I teraz skupisz się na swojej karierze? Chcielibyśmy, abyś ruszyła w trase koncertową...
-Musze sie skupic...tez chce ruszyc. Ten koncert w Meksyku byl wspanialy. Publicxnosc...wszystkie miejsca sie sprzedaly!
- Od początku wiedziałem, że to będzie sukces...- powiedział uśmiechajać sie
-Wierzyles we mnie z Gabrielem...csly czas jestem wsm wdzieczna. Musze tez wyjsc bardziej do fanow. Moze jakies spotkanir konferencja...
- Przed koncertami? Czy wolisz to niezależnie od koncertów?
-Moze byc niezaleznie teraz. Zeby im to oglosic, zeby naszykowali pytania. To mozdmy zrobic i pojsc jeszcze na jakies wywiady odnosnie no se llorar
- To raczej dopiero po nakręceniu teledysku... żeby potem się nie okazało, że plany się zmieniły...
-Ok, slucham ciebie moi manadzerze.
zaśmiał się- Hmm... w to akurat nie uwierzę, nie jesteś taka spokojna i grzeczna jakbyś chciała..
-Wiec poprosze o zorganizowanie tej konferencji tylko jak na razie....ok?
- Ok, zobaczę kiedy masz czas....- powiedzial patrząc na nią
-Jutro rozumiem pracuje z wami i nastepnych dniach...moze za tydzien?
- Najpierw omówimy plany na teledysk... potem możemy zacząć kręcić jeśli nie będzie żadnych kombinacji...
-Ok rozpiszesz mi to a ja wbije w telefon z przypomnieniami. Bo moze sie zdarzyc skleroza
- No nie przesadzaj... tyle chyba zapamiętasz?
Zasmiala sie
-Chyba zapamietam.
- jak zauważę u ciebie problemy z pamięcią to się zacznę martwić o twoją kariere- powiedział z uniesioną brewka
-Chodzilo mi tylko o spisanie poszczegolnych dzialan, zbey bylo rpzejrzysciej a nie o zadania matematyczne -wyciagnela do niego jezyk
- Uhh czyli z matematyką jesst gorzej? - zapytal śmiejąc się- Oh więc nie zorientujesz się jak przelew będzie mniejszy?
-Moglabym sie nie zorientowac, chyba ze o duuuzo mniejszy.