Nie jesteś zalogowany na forum.
-A moze nie chce chwili sam na sam?
Uśmiechnął się- Hmm więc marzysz o sexie w wannie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Moge wziac prysznic, a tymozesz popatrzec...no chyba, ze nie wytrzymasz to mozesz dolaczyc.
- Zobacz więc co się wydarzy....- powiedział i wziął ją za rękę i poszli do łazienki
To puscila wode pod prysznicem i wlazla tam. Puscila mu oczko -Nie musisz czekac.
- Wiem, ale jestem ciekaw jak mnie zachęcisz...- powiedział uśmiechając się i specjalnie usiadł sobie na brzegu wanny i ją obserwował
-To mnie troche krepuje -usmiechnela sie pod noskiem,ale nalozyla zel pod prysznic na raczki i zaczelasie namydlac
- Maria... Ile ze sobą jesteśmy? Moja obecność w ogóle nie powinna Cię krepować
-Bo masz taki wzrok, ze mnie krepuje i podnieca...
zaśmiał się- mogę nie patrzeć....
-Tego nie mowie -usmiechnela sie i mydlila sobie cycuszki
- Bo lubisz kiedy an Ciebie patrzę... Właściwie to chyba nie interesuje cię jak inni na ciebie patrzą, tylko ja.... A przy okazji... twój ojciec będzie na koncercie? Niestety nie przekonałem swoich rodziców, że to impreza dla młodszego pokolenia..
-Ciesze sie, zeto wiesz -usmiechnela sie po pierwszym jego stiwerdzeniu -A tam, dla mlodszego. Fajnie, ze wpadna. Moj tata tez bedzie, chociaz sie zdziwilam, ze sie zgodzil, bo nigdy tego nie popieral. Ale pewnie ciekawosc go zjadla.
- Może w końću zrozumiał co dla Ciebie jest najlepsze? - zapytał i się wpakował do niej- Poza mną rzecz jasna..
-Wie, zejest na straconej pozycji -powiedziala patrzac na niego -Ty jestes najlpeszym co mnie w zyciu spotkalo.
uśmiechnął się- Mówiłem o muzyce, nie o nim, Maria... I chcę być najlepszym co Cię spotkało, kochanie..
-jestes i bedziesz -dotknela go po klacie
- Uwielbiam tą twoją pewność siebie...
-Jestes jedyna osoba do ktorej jestem tak przekonana. Wiem, ze jestes dla mnie...ze jestes ze mna szczery. Uwielbiam jaknsie o mnie troszczysz.
- Mam do ciebie za dużą słabość- powiedział rozbawiony
To sie przytulila do niego pod prysznicem i leciala na nich woda.
zaśmiał się- Na tym kończymy?
Spojrzala mu w oczy -Tak tez jest przyjemnie, czyz nie?
- Oczywiście, przecież nie musimy się bzykać jak króliki..
-Nie musimy...-zagryzla warge