Nie jesteś zalogowany na forum.
-Idealnie -zacieszyla sie bo chciala tyle nutelli haha nawalila tylko tam truskawek i mogla jesc. Nie byla wybredna -Smacznego.
- PO zjedzeniu tyle ananasa dla Ciebie wszystko mi smakuje..- powiedział rozbawiony i wpierdzielał naleśnika, ale sobie zrobiłz bita smietaną
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ahh tylko ananasa jadles -smiala sie -A w ktorym miescie w Hiszpanii byles?
Kazała mu kłamać! Nieładnie taaak!! - Nic specjalnego.... w La Linea de Concepcion
-To chyba gdzies na dole...w Andaluzji. Pewnie ładnie -usmiechnela sie -Kiedys moze polecimy razem do Hiszpanii.
- Na pewno... Zrobimy sobie dłuższą przerwę od pracy i pozwiedzamy świat... na przykład w naszą podróż poślubna..
Usmiechala sie -Taaaak! Bedzie cudownie.Wykombinujemy cos super -rzekla i wyczaila moment jak nie jadl i go ugryzla w usteczka lekko i pociagnela za brode hah
to ją złapał za szyję! - Agresywna jesteś.... w nocy mnie podrapałaś, teraz usta... i jeszcze chcesz się pozbyć mojej brody..
Pozwolila mu ja trzymac -Lubie cie zaczepiac...
- zauważyłem...- pocałował ją i ją puścił. - Bądź grzeczna, to czeka cię nagroda wieczorem..
-Caly czas jestem -usmiechnela sie, a potem dokonczyla sniadanie i sie napila kawy
- Hmm chyba faktycznie coś w tym jest....- powiedział uśmiechajac się. - Masz coś nagrane z prób i pokażesz? Czy będę musiał czekać na efekty dopiero na wieczór?
-Hm zobaczysz juz na koncercie. Staralismy sie. Powinno wszystko wyjsc dobrze. Mam nadzieje,ze bedziesz zadowolony.
Zaśmiał się- Wydaje mi się, że będziesz wiedziała jak mnie zadowolić....
-Mysle, ze da sie zrobić -zacieszyla sie i wstala -Ale moge w sumie ci zatanczyc -podniosla brwi i odwalila mu krotki taniec nago, sexy ruchy i otarla sie tylem o jego krocze.
to się zebrał w sobie i nie dotknął jej. - Lubisz kręcić tyłkiem?
Odwrocila sie do niego przodem. Pytanie ja zdziwilo -Lubie tanczyc.
- Ale nie o to pytałem, maleńka...
-To dziwne pytanie -zasmiala sie
roześmiał się- Ahh więc nie umiesz tańczyć nie kręcić tyłkiem? Poczekaj... a jak było na imprezie? z tańcami czy bez?
Zasmiala sie -No tanczylam troche z Gabrielem i sama...troche chyba pokrecilam tyleczkiem..hmmm.
miał ślepka jak spodki- Tak kręciłaś tyłkiem z Gabrielem? Niech go tylko zobaczę to mu obiję tę buźkę... będzie musiał chodzić w makijażu..
-Nieee. -szybko sie poprawila -To sama...nie ocieralam sie tak o niego...daj spokoj.
Spojrzał na nią- Akurat... teraz się wykręcasz... Zobaczymy czy on będzie miał tą samą wersję wydarzeń..
Przewrocila oczkami -Podac ci telefon? -podnioslabrwi