Nie jesteś zalogowany na forum.
- Może dwie...skoro już i tam mam na sobie wasze płyny.... liczę, że jednak preferujesz spermę w sobie a nie strzelającą jak spiderman...- i się położyła i starała soę zasnąć.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To nawet nie odpowiedziala, ze niewiedziala hahah i zasnela na godzinke. Obudzil ja smsa od Miguela to sie cieszyla i mu odpisala.-Pora wstawac, Lucia! -powiedziala Maria zbierajac sie z wyrka -Musze pracowac, bo sie niewyrobie i wyjdzie klapa.
to Lucia się ocknęła.- Już już.... zaraz wstanę...
-Ide si eogarnac i zrobie sniadanie -powiedziala i poszla do lazienki, a pozniej poszla do kuchni. Zrobila jajecznice dla siebie i dla Lucii. Jadla i popijala kawke czekajac na nia. Odpisala Miguelowi, ale byla w sozku po tych gifach ha. Jednak i tak tesknila za nim i chciala by ja zbił:D
Lucia się zwlekła w końcu i najpierw poszła do łazienki się ogarnąć, a potem dopiero do kuchni. - To ja się zbieram...
-Zjedz sniadanie. Zrobilam -pokazala jej na jajeczniczke -I kawe jeszcze...spokojnie -usmiechnela sie
uśmiechnęła się- Dzięki, ale chyba nic nie przełknę...
-Boli głowa? Ja na szczescie dobrze sie czuje. Moge dac ci tabletke...
- Nie, nie ma konieczności... Poradzę sobie... - podeszła do niej i cmoknęła maryśkę- Dzięki za wczoraj i za dziś, zmykam... Baw się dobrze i powodzenia w pracy...- i poszła w siną dal.
Pomachala jej i dojadla sniadanie sama. Napisala do Gabriela, ze moze wpadac i sama zeszla do studia.
no to Gabryś po godzinie się w końcu zjawił, bo jakoś nie miał wcześniej czasu:( - Cześć, jak ci idzie?
-Przygotowalam piosenki po kolei...zaraz przyjda chlopaki, zeby cwiczyc tu z nami. -pokazala mu karteczke i tlumaczyla o d czego zacznie i jak chciala, zeby to wszystko wygladalo
- Wygląda dobrze.. ZObaczymy co pokażesz z chłopakami...
-Jeszcze raz dziekuje za wczorajsza pomoc -usmiechnela sie i przyszli muzyce to wlezli do studia i zaczeli pracowac. I nawet wyslala Miguelowi
https://www.youtube.com/watch?v=idcFAjmg8TU
jezuuuuuuu co to ma być?! Nie chciał tego słyszeć hahahah
Gabriel musiał tego na żywo słuchać, to było okrutne!- Rozjeżdżacie się.... muzyka i maria nie mają synchronu...
Hahahahahha nie wiedzialam, ze to taka wersja hahahha
-Jeszcze raz. Od poczatku -powiedziala do nich
https://www.youtube.com/watch?v=2iMQ3ap6FYg tu bylo ladnie,to mogla wyslac ha
No i probowali i probowali, zeby bylo wszystko jak nalezy
No i tak im przeleciał cały dzień, bo po to tu Gabriel miał być ahhaha - Coraz lepiej.. jeszcze kilka dni i będzie idealnie... Jeśli chcesz to i tak możemy przygotować playback
-Nie...chyba to nie ten etap. Nie po to placa pieniadze, zeby sluchac playbacku. Rozumiem w jakims programie w tv, ale nie na koncercie...nie chce, zeby tak bylo u mnie...rozumiesz mnie?-zapytala i juz byla zmeczona i glos tez miala zmeczony po calym dniu prob
- rozumiem, ale musisz się liczyć z tym, że czasami nie będziesz miała wyboru.... Jak się przeziębisz w trasie to nikt nie odwoła koncertu..
-Bede miala to na uwadze.Ostatnie dwa dni przed koncertem beda proby na scenie, na razie tutaj. To konczymy na dzis. Walne sie do lozka od razu -usmiechnela sie
- Przepraszam, że tak cię wymęczyliśmy... Odpocznij, jutro wrócimy do tego i może wprowadzimy jakieś przerwy..- powiedział i puścił jej oczko
-Nic sie nie stalo. Bylam przygotowana na to. Dziekuje wam tez za prace i zaangazowanie -powiedziala i poszla ich odprowadzic do drzwi. Jak juz zostala sama to sobie odetchnela i poszla sie wykapac. Myslala o Miguelku
Wiadomość dodana po 09 min 18 s:
Maria najpierw posprzatala w sypialni. Zmienila posciel na swieza ha wykapala sie i polozyla do lozka. Pisala z Migelem.
Maria sie rozlaczyla i bylo jej smutno. Przytulila sie do podusi i starala sie zasnac. Dlugo jej to szlo mimo zmeczenia, ale jakos po 2 h udalo jej sie zasnac.
Maria wstala i sie ladnie ogarnela. Poczytala wiadomosci na internecie. Napiaala do ojca i znajomych, a potem sie polaczyla na necie ze wszystkimi co chcieli ha wiec miguel tez mogl dolacYc i zobaczyc jaka jest piekna!
https://youtu.be/bO5Yf6NW1vk
pierdzieliła 3 po 3! Zjawił się w końcu w studiu Gabryś i czekał aż będą mogli zacząć kolejny dzień treningu