Nie jesteś zalogowany na forum.
uniosł brewkę. - Hmm to może od razu przejdę do wykonywania?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tak, poprosze -odpowiedziala milutko
- więc powiedz skarbie co dokładnie sobie życzysz....
-Zycze sobie, abys zrobil ze mna to o czym myslales i sie nie hamowal.
- Bardzo romantyczne....- powiedział zacieszony i ją pocałował w usta! żeby się nie mogła doczekać więcej
Pocalowala go i dolaczyla jezyczek by wiedzial ze jego tez musi isc w ruch, ale na dole.
żeby jej cipka mogła jeszcze bardziej tęsknić to tylko ręką dotknął jej cipki i ją rozpieszczął paluchami
-Wiecej...-szepnela i mruknela cicho
to dostała więcej i się wpakował paluchami w jej cipkę ciekaw jej reakcji
Jeknela i sie przesunelw troszke w gore jak ja tak przyatakowal. Nie upominala go, bo nie bylo jej zle a prosic sie nie bedzie ha
- Wyżej...- szepnął skoro się już sama pchała do lepszych zabaw
Maria zrozumiala o co chodzi. Wiec podniosla sie i mimo ze sie krepowala to wgranolila sie na niego, nad jego buzke
uśmiechnął się i w końcu spełnił jej życzenie i polizał jej cipkę
Zaczela jeczec i wziela raczke do tylu i macsla mu penisa
to ją za tyłek dociskał so siebie, skoro nie mogła się powstrzymać od macania jego chujka! i zassał jej łechcinkę mocno
-ayy kochanie, wlasnie tak...mmm!-jeczala i mocniej go chwycila i mocniej sie otarla o jego ryj
wiedział co lubił, a potem był tak miły i ją z siebie zrzucił i się obrócił i zanurkował jęzorkkiem w jej cipce
Zlapala go za glowke i miziala po wlosach jak ja rozpieszczal dalej. I sie wila pod nim
to się poczuwał jęzorkiem a paluszkiem zanurkował w jej dupce haaa
Poruszala sie dalej bo jej bylo coraz lepiej, az w koncu doszla i ja potrzepalo pod nim. Jeczala glosno
wszystko dzięki dupie ahhahah wycofał się jak się tak uwijałą pod nim i się chujkiem wbił w jej cipkę do oporu i całował ją tym razem już po szyi
I po tym seksie znowu doszli i juz skonczylu na dzis, bo byli zmeczeni ha Maria moze bardziej wiec szybko zasnela przy jego klacie.
Mikie jeszcze trochę podziwiał sufit, skoro go przygniatała i myślał o otwartych związkach aż mu się usnęło z tych fantazji
Hahhaha co mu nagle odjebalo?
Maria spala smacznie az jakims cudem obudzila sie wczesniej. Podniosla sie delikatnue i uciekla do kuchni. Zrobila nalesniki z owockami i vzekolada i kawke i przyniosla na tacy do pokoju. Odlozyla na szafke i glqdzila go po raczce
ahhahahahha taki film właśnie oglądałam hahaha
myślał, ze to jakaś mucha, wiec trzepał rączką ahhahahaha chujka miał spokojnego, zeby nie było!