Nie jesteś zalogowany na forum.
-Si, mi amor -usmiechnela sie. A potem sie poszli ogarniac do klubu.
mikie się tak ogarnął
- Jesteś gotowa?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie do niego -Tak. Mozemy jechac. -powiedziala. I ona miala sukieneczke, ale i tak dzwonila by jej przyszykowali stroj na wystep i przed sie przebieze. Pojechali.
no to wrócili do domku i wziął jej rzeczy zamiast jej! hahaha - Nareszcie swięty spokoj!
To jak odlozyl jej rzeczy to rozpiela mu tozporek od razu i nic nie mowila tylko ukleknela ha
to się zacieszył- Oh... od razu przechodzisz do sedna, kochanie...
-czekales cierpliwie...-powiedziala i jak sciagnela mu gacie to od razu go polizala po calym penisie
uśmiechnął się- bardzo, ale to bardzo cierpliwie..
I sie nie ociagala tylko wziela calegi do buzki i przyttzymala, a potem szybko zaczela buzka obciagac
to w końcu ją złapał za ryjek i dociskał po swojemu do oporu
Starala sie nie zakrztusic ale slinka juz jej ciekla od jego wscieklych ruchow ha
i to mu bardzo, ale to bardzo pasowało!- właśnie tak, kochanie... Uwielbiam czuć jak mnie tak rozpieszczasz....
Maria do tego jeszcze go sciskal za jadra a potem masowala
to jak bykła taka milusia to nie mógł dłużej się ociągać i mu się w końcu doszło i dopchał jej ryjek spermą, żeby nie miałą tam tylko swojej sliny haha
Troche polknela a reszta co wyciekla to wytarla raczka. Byla zadowolona, ze mu tak ladnie zrobila hah
to za kudłaski pociągnął ją do siebie i ją jeszcze pocałował fuuuu
To jak on tez byl mily i ja ciagnal ha to calowala go zachlannie i tez mu macal we wlosach
a miał ich coraz mniej:( jak się calowali to szarpał się biedaczek z jej ciuszkami, bo nie raczyła się przebrać!!!!!!!!
Ale byla taka mila, ze mu pomagala! Wiec dlugo nie zajelo jak to wszystko znsiebie zrzucila choc wydawaloby sie, ze to malo a jednak nie! No i jego rozbierala.
to już się nie patyczkował i ją obrócił tyłem do siebie i się wbił od razu chujkiem od tyłu
Jeknela i sie ladnie do niego wyginala skoro sie na stojaco bzykali.
to jak się wyginała to się dobijał i tarmosił jej cycki, skoro się tak wystawiała.- kocham cię, maleńka...
-Slucham?-zapytala z usmiechrm
Podniecona byla jego slowami. Pchala sie dalej w synchronizacji
pocałował ją w szyję- to co słyszałaś, cwaniaro....
-chce zebts powtorzyl...malo uslyszslsm-usmiechnela sie