Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ja interesuja mezczyzni na szczescie.-rzekla i nachylila sie nad nim i pocalowala go w usta od razu
no to odwzajemnił besoeska i pociągnął ją do siebie.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wleciala mu na kolanka i objela go i dalej calowala -Wylejemy...
- musisz trzymać równowagę, kochanie...- powiedział i ją pocałował w szyję- to coz tą malinką?
-Nie probuj, bo sie odwdziecze dwa razy bardziej.
- Ohhh ale się boję...- powiedział śmiejac się i napił się jeszcze raz skoro malinki mu zabroniła
To w tym czasie sciagnela z siebie stanik i patrzyla na niego.
Zacieszyl się - coraz lepiej, kochanie...
Maria sie usmiechnela i zabrala juz mu alkohol i odlozyla po czym sciagnela z niego koszulke i zmacała klate
i wtedy zadzwonił jego telefon haaa - Oh.... kogo niesie..- zapytał i spoko, że sięgnął po telefon i nawet odebrał i od razu Gabryś przeszedł do rzeczy- Pokazałeś Marii teledysk?
- Hmm... jeszcze, Maria uważa, że ma lepsze rzeczy do pokazania mi....- powiedział uśmiechając się do MAryśki
Spojrzala na jego buzke i chciala zobaczyc telefysk,’ale miala cierpliwosc. Polizala go po klacie i po sutkach
- Oh ok.... Myślałem, że będzie ciekawa efektów i zobaczy zanim pojawi się w tv, no ale cóż.... jej wybór...
Miguel się uśmiechnął- Gabriel... ciężko jej w sumie oglądać kiedy jest nago na moich kolanach, więc pozwól, że oddzwonię później...- rzekł i się rozłączył - Już nam nikt nie powinien przerywać, skarbie
-Migueeel! Mam jeszcze majtki-zasmiala sie -Gabrielowi to powiedziales?
zasmiał się- to by go mniej zawstydziło.... Nie musi wiedzieć o wszystkim, maleńka... A co do twoich majtek... są zbędne...- powiedział i bezczelie rozerwał jej gacie
Chciala powiedziec o teledysku, ale po rozerwaniu gaci juz jej sie odechcialo. Podniecila sie bardziej i zaczela rozpinac mu rozporek
uśmiechnął się - Już myślałem, że coś powiesz, ale chyba cię zatkało, maleńka..
-Wszystko mi sie podoba, a wstydzic bede sie potem-zacieszyla sie i sciagnela z niego portki i sie zaczela ocierac i calowac go w usteczka
to ją złapał za ryjek, aby go nie całowała- Czego chcesz się wstydzić, Maria?
-ze mu powiedziales co robimy w trakcie rozmowy...-spojrzala mu w oczy
Uśmiechnął się- Możesz być spokojna, nikt się nie dowie...- pocałował ją i zmacał jej cipkę, żeby się wstydem nie przejmowąła, koronawirus jest poważniejszy haha
A ona wziela jego peniska w raczke i obmacala a pozniej wssdzila sobie w cipke i jeknela seksownie mu przy ustach
uśmiechnął się- Niecierpliwa... pokaż jak bardzo pragniesz mojego kutasa
-Sam juz tego chciales...-wruknela i podniosla sie lekko i nabila do oporu mocno
to tarmosił jej sutaski i bawił się jej sutaskami wykręcając je zgodnie ze wskazówkami zegara haa
- Zawsze cię pragnę kochanie
-Ja ciebie tez-powiedziala i szybko sie na nim ruszala