Nie jesteś zalogowany na forum.
-Dlatego teraz powiedzialam...jest tak jak chcialam...przysun sie do mnie.
to zamiast jej posłuchać to znowu jej przyłożył w tyłek paskiem
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usnioslansie na paluszki i jeknela -Niedobry.
- Ciii.... bo jutro nie usiądziesz jak będziesz niegrzeczna...
-Bede grzeczna, obiecuje-powiedzisla potulnie i juz sie zamknela. Czekala na jego ruch.
to jeszcze raz jej przyłożył,a co sobie będzie żałował ahaahha a potem ją obrócił przodem do siebie i pocałował
Objela go mocno i calowala namietnie jak ją nakrecil. Zsczela go od razu rozbiersc jak juz byla przodem.
- tylko spodnie...- powiedział kierując jej rączki na swojego chujka, żeby nie musiała się wysilać z koszulką
Wiec rozpinala mu spodnie i scisgnela je i od razu bokserki -Podniecasz mnie bardzo...
- A ty mnie.. - powiedział i ją zlapał za bioderka i od razu się wbił w jej cipkę
Parrzyla na jego ruchy a potem na jego buzke. Zsrzucila mu na bioderko nozke.
to ją pomiział po tym kaczym udku i się dopychał do oporu jak conan barbarzynca
Trzymala go za plecy i za dupe i zaczela mu jeczec seksownie poczuwajac sie w seks ns stojaco
biedne drzwi musiały to znieść hahaha i żeby nie było tak hop siup to zacisnął ząbkami się na jej sutku
Syknela i mocniej go zlapala za wlosy
- bądź grzeczna....- powiedzia jak pocuzł, ze garść włosów mu wyrwała hahah
No to puscila go, zeby byc grzeczna ale w sumie zalowala, bo bylo jej tak dobrze go sciskajac
ale nie był tak miły i nie odryzł jej sutasa tylko wrócił do jej szyi i tam się wyżywał całując ja
Mruczala i odchylala glowke, a potem sama go calowala po szyi
yo jak była dobrze poczuta to ją musiał zaskoczyć haha więc tak jak liczyła na więcej to ją złapał za ramionka i ją sprowadził do parteru, aby zawsze znała swoje miejsce! i czekał aż jego chujek będzie w jej ustach
No to sie zaskoczyls bardzo! Zacisnela udka zdby podkrecic swoja podniete, sld nie marudzila i grzecznie wziela go do buzi calego
to teraz on ją szarpał za włosy! miło jej było?? hahaha i sam się rozpychał chujkiem jak była posłuszną dziwką mikiego - nie zaciskaj ud!
-przerwales moje podniecenie...-rzekla i mocno zaczela mu obciagac
- przecież oboje wiemy, że to ci się podoba...
-Twoj penis podniecs mnie nadal-i polizala go cslego od dolu do gory