Nie jesteś zalogowany na forum.
- Jej ze mną? - zapytał i ją objął.- Tylko ty mnie interesujesz, Maria
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jak cie calowala...wystraszylam sie...
- Wystraszyłaś się? Czego?
-Ze uznasz, ze wolisz być z nia...-westchnela
Pomiział ją po ramionach- Głuptasie, przecież mówiłem, że wolę Ciebie...Nie musisz się martwić, że jak zjawi się inna to staniesz się niewidzialna..
-Juz mi troche lepiej...ale musze wyzmazac w glowki widok jak ona cie clauje...-powiedziala i wziala go za reke -Przygotowalam na cos, chodz -i pociagnela go za reke do kuchni hdzie byla fontanna z czeko i owocki
No to się uśmiechnął- Uh.. co za niespodzianka...to będzie słodka chwila...
cmoknela go w policzek i usiadla do stolu -Zeby zapomniec o tym co bylo przed chwila.
no to usiadł i jej podał owoc- Mogę zadać Ci pytanie?
-Slucham...-powiedziala i jak jej podal owoc to otworzyla ladnie buzke by przyjac
- Czy to ten, który Cie uderzył wpłynął na twoją samoocenę? To dlatego się boisz, że mogę wybrać inną? - zapytał patrząc na nią i sam zeżarł
-Moze... paru ich bylo....ten mnie uderzyl wiec sie rozstalismy...jeden odszedl bo chcial od razu mnie przeleciec...drugi odszedl bo uznal, ze mnie nie kocha...kolejnego to ja nie umialam pokochac...nastepny udawal, ze jest sam, a mial żone...mialam okropnego pecha.
uniósł brewkę- Nie zorientowałaś się, że facet znika do rodziny?
-Wlasnie malo znikal...a jak znikal to mowił,ze do pracy...chyba nie wiesz jak mezczyzni poteafia klamac -wystawila mu jezyk -Hmmm jak widzisz...nie za udane mialam zycie...pewnie dlatego jestem nieufna.
- Hmm doliczyłem się 5 facetów.... to chyba całkiem nieźle... pomijając, ze byli idiotami...- powiedział uśmiechając się
-Chyba zawsze sie podobalam facetom...nie bylo z tym problemow tylko z reszta...-skrzywila sie
uśmiechnął się- Hmm... z resztą też nie narzekam... nie powinnaś być taka surowa dla siebie
-Ty nienarzekasz, dlategotakcie polubilam -usmiechnela sie i namoczyla bananka w czeko i podala mu du buzki
zaśmiał się= Narzekanie mam we krwi- powiedział i zeżarł banana
No to jak juz zjedli i pogadli to nadeszła noc, wiec musieli isc spać. Przy korytarzu stali -To dobranoc...
hahaha chciała spać oddzielnie?- Hmm dobranoc, ale chyba jeszcze wcześnie jak dla nas..
Nobonie chciala sie wpraszac ha
-Jest juz późno -usmiechnela sie milo do niego
to ją objął- Zobaczymy czy powiesz to samo w łóżku...- i rozpinał jej koszulę
-Miguel...-zatrzymala mu rączki -Mielismy isc spac...spokojnie...
- Całkiem możliwe.... później...- powiedział i ją pocałował.- Chodźmy do łóżka, kochanie