Nie jesteś zalogowany na forum.
Popatrzyla na to, a pozniej na jego buzke i go pocalowala
to odwzajemnił i paluchami zanurkował w jej cipce
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Poczuwala sie. Wiercila i juz mruczala mu do usteczek, ale to ona miala go porozpieszczac, wiec w koncu zmienila pozycje
z gąbką czy bez? hahha
Mikie się uśmiechnął lukając jak ona się bawi - Ulubiony widok...
Bez gabki ha bo sie by nie skupila
Teraz byla skupiona i jak ja pochwalil to brala do oporu.
to jak tak dobrze brałą to jeszcze nie pchał się do jej łepetynki tylko masował ją po karku i plecach
Robila wszystko idealnie, wiec nie musial dociskac. No ale nie mowila, zetak skonczy, wiec wlazla na niego i ujezdzala go.
hahahhahahahha napalił się!!! a tu takie cuś!!! Zaskoczył się i nawet z wrażenia mu się jęknęło... ale czy to z podniety czy z rozczarowania?
Wiedziala, ze z podniecenia. Posuwalago coraz szybciej i rozpieszczala jego suteczki
to on szczypał jej sutaski, a potem paluszkami rozpieszczał jej łechcinkę
To sie wygiela tak, zeby widzial dokladnie jak ona sie nabija naa niego i jak piesci jej lechtaczke
a on nie widział jak chujek w cipe wchodzi? hahhaha
- Uwielbiam cię...moja przyszła żono..
Byla zachwycona. Polozyla sie prawie na nim i go posuwala, do tego zaczela go calowac z jezyczkiem
tow tej wodzie tarmosił jej poślady i odwzajemniał besoski, ofc pilnował też, aby ona się wbijała do oporu bez żadnego oszukiwania.
I tak w tej wannie im sie doszlo i dlugo nie siedziala na nim, bo woda juz zimna sie robila -Wychodzimy, kochanie -usmiechnela sie
bardzo mu się nie chciało po takim relaksie - Oh, musimy?
-tak...mozemu w loku dokonczyc-mruknela do niego
to go zmotywowała i się podniósł - Namówiłaś mnie. - powiedział zacieszony i ją pociągnął do sypialni.
Zasmiala sie i poleciala za nim i od razu wleciala na lozko ale jej telfon zacxal dzwonic
- kogo niesie znowu... - jeknal i odsunął się od niej, aby mogła odebrać.
Maria westchnela i odebrala, a to byl tony u robil jej awanture, ze przyjecjala a sie nie spotykaja. Wziela na glosnomowiacy zeby posluchali razem marudzenua ha
Mikie wywrócił ślepkami, bo jak zawsze gejowskie marudzenie o niczym
Maria tez robila minki jak on tam jeczal -Dobrze Tonyyy. Spotkamy sie. Pogadam z Miguelem i reszta przyjsciol i zrobimy imprezke wszyscy razem.
Mikie juz to sobie wyobrazął, no chyba, ze sofia czy jak jej tam było znowu zostanie wyoutowana hahah
- a teraz wybacz TOny, ale Maria jest naga i ciężko mi się skupić..
Silvia
-Dlaczego jestem na glosnomowiacymni jeszcze jestescie w trakcie seksu? Oj Miguelito...-mowil, a Maria go rozlaczyla -Ups...