Nie jesteś zalogowany na forum.
to ją znowu złapał za rąsie i odprowadził ją aż pod same drzwi! - teraz już się chyba nie zgubisz
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie...nie zgubie sie-odparla choc chciala powiedziec, ze nie musi ja prowadzic za reke, ale w sumie nie bylo jej z tym zle.
- w takim do zobaczenia za jakiś czas przy basenie- powiedział i poszedł się przebrać, skoro krytykowała jego wdzianko!
Nic nie miala do tego ha sobie wnowil;D
Weszla do pokoju i zamknela drzwi za soba. Chciala zadzwonic, sle wyladowal jej sie telwfon -Nieh to szlag...chyba w nocy czeka mnie ucieczka-powiedziala do siebie i przegladala wdzianka na kolacje z Miguelem. Zastanawiala sie tez o co mu chodzi.
Mikie się ogarnął tak!
i poszedł szykować kolację dla nich
Maria pozyczyla te kiecke od luci haha
Z buzki tak! I byla dosc zestresowana bo sie czula jak na randke
mikie poprosił o jakąś sałatkę, bo wiaodmo laska! a potem zabrał steki i whisky i zabrał się za grillowanie w swoim super garniaku, broni nie miał, bo wiedział, że jest bezpieczny
Jak boga kocham mery chciala pytac czy to nie bedzie grill hahaha byla jadnowidzem.
Maria jak sie nudzila to szla w tej kiecke po domu rozgladsjac sie jeszcze i zapytala kogos ktoredybdo ogrodu haha
to jej jakaś służba z uśmiechem odpowiedziała, że pan i władca jest prosto przed siebie, darowała sobie, że maryska idzie w paszcz lwa haha
-Dziekuje bardzo. Jestescie mili-powiedziala do nich rowniez milo i nawet ich usciskala by wiedzieli ze ona ich traktuje na rowni ha a nie ze poniza
Wlazla w koncu na powietrze i schodzila powoli ze schodkow patrzac juz z oddali na niego
o kurwa, wszędzie mają schody hahaha to jka się ubrała w taką czerwień to ją w końcu zauważył i zerkał jak idzie i musiał uznać, że źle nie wygląda...
Ona tez podziwiala jego w garniaku ale jednak bardziej jej pasowal w tamtym ha
Podeszla do niego blizej -Hola...chybs nie przyszlsm za wczesnie...
- Absolutnie.... Idealnie dopasowana sukienka... masz co pokazać...
-Tak sie trafilo....-zerkala na niego -w garniturZe tez wygladac dobrze...
oczywiście, ze wyłapał- też?- zapytał z uniesioną brewką.
-towj styl...tez nie jest zly...
Uśmiechnął się- Zapamiętam to sobie...- i wrzucił jej 2 kosteczki lodu i nalał whisky i jej podał- więc teraz dowiesz się jak smakuje mój ulubiony trunek... steki zaraz będą gotowe...
-czulam ze to bedzie cos z grulla i to jeszvze albo stek albo burger wolowy-zasmiala sie i sprobowala whisky z lodem. Bylo mocne wiec sie skrzywuila -Mam kiepska glowa
- Jest ciepło, jeśli uśniesz na leżaku albo trawie to nie rozchorujesz się- powiedział rozbawiony.- No widzisz... o burgerze nie pomyślałem...
-Nie mam zamiaru sie upic i lezec gdziekolwiek-odparla i zerkala na grilla i na to ze nie pasuja ich wdzianka do tego ha -Pomoc ci w czyms?
- Poradzę sobie... możesz usiąść i czekać az wszystko będzie podane
No to usiadla ze swoja szklaneczka z whisky i rozgladala sie po ogrodzie i tez zerkala na niego.
to zaraz żarcie było gotowe i podał na stół i usiadł obok niej.- I jak ci smakuje coś mocniejszego niż wino?
Usmiechnela sie -Uwazasz,ze pierwszy raz smakuje czegos mocniejszego?
uniósł brewkę- A nie? Myślałem, że to twój pierwszy raz..