Nie jesteś zalogowany na forum.
Zdziwił się- Piwnice cię kręcą? Czy chcesz się napić najlepszego wina?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Taka kolekcja jest super...chcialabym sprobowac jakiegos najstarszego...
to wyciągnął wino ze swojego rocznika! - To jest wyśmienite...- powiedział zacieszony- Chcesz spróbować?
Pokiwała głowka na tak -Ile ma lat? Z chęcia sprobuje...
- 30 lat.... Chcesz tutaj próbować czy wolisz basen na zewnątrz?
-To sporo...jeszcze nie pilam nigdy wina, ktore tak dlugo lezakowalo. Moge tutaj...-bo miala nadzieje, ze jeszcze jakies sporbuje ha jak juz tu byla to musiala skorzystac.
NO to otworzył winiacza i nalał im do kielichów, żeby kulturka była- będziesz sprawdzać bukiet i barwę?
Poaptrzyla na winko i powachala, a potem zamieszala i zasmiala sie -Nie wiem czy to tak sie robi.
roześmiał się- Ja robię tak...- i od razu się napił, bez oglądania, cudowania itd itp
Usmiechnela sie i tez sie napiła w koncu i zasmakowało jej. -dobry rocznik...
Zacieszył się- Najlepszy z możliwych... Później może sprawdzimy twój..
-Ahhh wiec masz 30 lat. Wygladasz na wiecej -podniosla brwi
- Ah tak? Na ile? Już ci mówiłem, że bez brody jest porażka...
Nie miala nic do tej brody ale nie chciala mu juz mowic.
-Hmmm na 36 -podniosla brewki -A ja na ile?
no to się jej przyjrzał- też koło 30stki jesteś...
-Wszyscy mi mowia, ze mniej...wiec...zaskoczyles mnie.
- Widocznie nie znają się i gdybyś zaginęła nie umieliby cię opisać...- powiedział z uniesioną brewką
-Ohhh....ciekawe jak ty bys mnie opisal jakbym zaginela -powiedziala i napila sie jeszcze lyka wina
- szatynka długie włosy, oczy brązowe, 1,50 m w kapeluszu, 30latka i zapewne szybkoo się odnajdzie, bo kto z nią wytrzyma dłużej niż 24 godziny, może być?- zapytał rozbawiony
Zasmiała sie -Nieeeee -jeknela -28lat....i 156 centymetrów...ale reszta sie zgadza. Nie wytrzymasz 24 godzin ze mna.
- Cierpliwy jestem..... ale tobie może zabraknąć sił...
Hahaha prowokowal ją, a miala uciekac w nocy:D
-Ja tez jestem dosc cierpliwa...jesli bym nie byla to nie wykonywalabym swojego zawodu...
- Chyba nie jest trudno kręcić się w kółko i patrzeć jak inni się bawią farbkami
-Akurat bylam na zastepstwie...alejestem po szkole artystycznej wiec jestem artystka, a nie zwykla nauczycielka.-wystawila mu jezyki sie dziwila sama, ze tak sie nazwala ha -Fortepian, gitara i malarstwo....
- I dlatego uczysz znudzonych dzieciaków malowania? Nie kojarzę żadnego twojego koncerty bądź wystawy