Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ja sama nie wiem co sie dzieje-zasmiala sie -I ze chce... naprawde chce...
- Powiedzą, że nam odbiło.- powiedział zacieszony - Chociaż Sofia wczoraj wyglądała jakby to było oczywiste, że nie skonczyliśmy....
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-moze zna nas lepiej niz my sami siebie-zasmiala sie -Ale jak powimy innym to juz mamy przechlapane...-i pomyslala chwile -Ja mam dzisiaj bardzo plodny dzien...
zerknal na zegarek - gdzie ta sofia.... Zabierzemy małą na górę dopóki nie wróci niania? - zapytał rozbawiony i ją pocałował w szyję.
-Musze polozyc Gie i tak...poczekasz w sypialni? Tam nie wejda...a ty bedzissz mnie pieprzyl...
Uśmiechnął się- No dobrze, przecież nie możemy zmarnować jak to powiedziałaś? Bardzo płodnego dnia? - zapytał z uniesioną brewką
Pocalowala go w usta z jezykiem, a potem ucieka z Gia na gore.
no to Mikie napisał smsa do Susany, że wie co zasżłoz Edu i jeśli będzie potrzebowała pomocy albo przenocować to żeby dała mu znać, a potem poszedł na górę i w sypialni czekał goły i wesoły na maryśke
Maria utulila Gie do snu. Porozbierala sie na korytarzu u weszla nago rzucajac rzeczy w kat -Mmmm kochanie...
- Zgraliśmy się...- bo szybko zrzucili ciuszki ahhaha - Chodź do mnie, pragnę poczuć twoją napaloną cipkę.
-A ja twojego nabrzmialego kutasa...kazda jego zyle...-zagryzla warge i wlazla na lozko szybko
to jak wpadła na wyrko to ją od razu pocałował w usta. - moja mała napalona dziewczynka...
-Wiem, ze teraz jeszcze nie mozemy, ale marze, zebys mnie poddusil...-powiedziala niewinnie
- Hmm... dostaniesz w nagrodę, maleńka... - powiedział i ją całował po szyi i tarmosił jej cycki, bo to akurat mógł bez oporów ahah
-Ale mozesz miec mocno pieprzyc...-zaczela go lizac po szyi -Tak abrdzo
Mocno...chce odleciec-usmiechnela sie
to zaczął od jej łechcinki- zobaczymy co da się zrobić, kochanie..
To ona zlapala jego kutasa i zaczela naciagac -Mmm
- już byś chciała poczuć go w sobie, co?
-Jestem bardziej cierpliwa niz ty-usmiechnela sie
Zaśmiał się- to nie odpowiedź na moje pytanie, kochanie..- i się tylko ocierał chujkiem
A Myslala, ze juz wejdzie wiec rozdziabila buzke iluknela tam -Ah...wiecej...
to się wpakował i rozpieszczał jej cipkę i łechcinkę
-Oh skarbie...-jeknela i dotykalago po wloskach -Mocniej...
to się szybciej poruszał - Tak od razu chcesz wszystkiego?
-Chce wszystkiego od ciebie -jeknela i jak ja posuwal to patrzyla mu w oczy