Nie jesteś zalogowany na forum.
uśmeichnął się i musiał zapytać o to co go wcześniej nurtowało- zastanwiam się dlaczego ta firanka na tobie się tak ciągnie...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To jest...taki styl-zasmiala sie, bo nie miala odpowiedzi innej -Ciekawy...elegancko-zrobila obrocil
- seksownie... Ale nadal uważam, ze lepiej wyglądasz bez tych wszystkich dodatków... tylko ty
-Czasami...mam ochote brsc z toba slub co roku-zasmiala sie
roześmiał się- Oh spodobała ci się nowa suknia ślubna?
-Tyle jest teraz pieknych, ze to az kusi brac sluby-smiala sie i rozebrala sie znowu i wlazla do lozeczks i przykryla ich
- hm... to może odnowimy przysięgę w tym roku? - zapytał patrząc na nią.
-Po tych wszystkich klotniach nadal mnie tak kochasz?
zaśmiał się - Masz jeszcze jakieś wątpliwości? Maria... gdybym cię nie kochał to bym nie proponował ci ślubu..
-Wiem...ostatnue lata nie klocilismy sie wcale...chyba musialo byc jakies bum-usmiechnela sie -Bardzo cie kocham...chce robic z toba wiel szalonych rzeczy.
uniósl brewke. - wiec co szalonego najpierw?
-Lilia jest szalonym pomyslem, Tomas...nasze odnawianie przysieg, wyprowadzka do Puebli...
uśmiechnął się- I tam moglibyśmy właśnie odnowić przysięgę...
-Ale...moglabym ubrac suknie?
- No biorąc pod uwagę, ze byłby tam ksiądz to wolałbym, abyś jednak była ubrana, kochanie...
-Ten pomysl bardzo mi sie podoba... zapisuje to w myslach do moich marzen-usmiechnela sie
- W porządku, a teraz idziemy spać... Miałaś dzisiaj sporo ruchu...i powinnaś się dobrze wyspać, nawet jeśli Sofia jutro zajmie się dzieciakami..
-Dobrze. Juz grzecznie idziemy spac. Dzis bylo o wiele lepiej. Nie miala kaszlu.
- I oby już nie wrócił...- powiedział i ją przytulił- Śpij dobrze, kochanie..
-Spij dobrzy, moj najprzystojniejszy mezczyzno na swiecie-pochwalila go na noc i zachwile zasnela
Mikie zasnął chwilę po niej i tak sobie spał, no i obudził się pierwszy i zerknął na telefon i wtedy odkrył dopiero mmski i co jeden to był bardziej w szoku, a ostatni to już wgl był szczyt szczytów!
Hahaha no:(:( tragedia ha
Maria sie obudzila i przeciagnela -Mmmm dzien dobry, kochanie.
to jej pokazał fotoska z diego- Podobno z nim nie spałaś...
To sie szybko rozbudzila -O boze co to ma byc! Co cie oslepilo? Nasze twarze i kutas? To nie moje cialo-odslonila sie - mam wieksze cycki, inny brzuch...co ty, Miguel?
- Po dwójce dzieci każda ma inne cycki i brzuch...- powiedział jak już mógł polukać..