Nie jesteś zalogowany na forum.
-Pojde z nia do naszej sypialni. Zerkniemy na was z okna z gory iwam pomachamy...i nie otworze okna, nie boj sie.
zaśmiał się- właśnie tego się obawiałem... ale dobrze... poradzisz sobie czy ci pomóć?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Poradze sobie...juz duzo mi pomogles. Dziekuje za wszystko.
to ją pocałował. - odpocznij, później się zobaczymy...- i poszedł za Danim do ogródka
Dani wzial pilke i polecial na ogrod ipuscil na trawke pilke.
Maria wziel Gię na rączki i poszla z nią na gore. Najpierw jednak jak obiecala wyszly sie pokazac woknie i im pomachac. -Popatrz, ksiezniczko. Tam jest tata z twoim braciszkiem.
hahaha mikie już zapomniał, ze one miały być w oknie haha i skoro już odzyskał siły to sam jak dziecko się cieszył, że grają w piłkę.
To Dani mu pokazal, ze one sie patrzac i pomachal, a potem juz gral z Miguelem i latal za pilka jak szalony. Maria sie cieszyla patrzac na nich, a wszczegolnosci na Miguela, ze juz moze. Potem sie serio polozyla z Gia. Rozmawiala do niej tulila ja i jak Gia zasnela w jej ramionach to i Maria zasnela.
Jak piłka poleciała daleko i dani za nią leciał to mikie zadzwonił do Leticii, że ma się już bardzo dobrze i poradzi sobie już be zjej pomocy, a jak miał sam dosć to zerknął na Daniego - Jestem wykończony, idziemy się napić i odpocząć?
-Dobraaaa! Tylko chce soku pomaranczowego -powiedzial jak sam sie zmeczyl i poszli sie opić
to mikie mu nalal soku,a sobie wziąl colę i wodę. - Narysuj coś jeszcze a ja zajrzę do mamy i Gii..- no i zaprowadził go do salonu, a potem poszedł do sypialni zajrzeć jak im idzie.
Spały slodko, przytulone. Gia do jej piersi ha
szkoda, ze nie ssała byłoby ciekawiej hhahaha Mikie więc je nakrył kocykiem, aby nie zmarzły i wrócił do daniego- Zostaliśmy sami... a skoro malujesz to ja trochę popracuję...- powiedział uśmiechajac się i zabrał się za pracę.
Taka mialzdalna prace, ze Dani sie szybko znudzil i mu przeszkadzal. -A co tam jest? A co tam robisz? Akuku! -i wchodzil na niego hahah
to mikie go usadził na kolanach i na kolana mu dał laptopa. - Dziadek wysłał mi zdjęcia koni i jeden z nich będzie twój na zawsze... są też mniejsze koniki, abyś mógł już teraz spróbować jeździć i mama nie dostała zawału, chcesz sam wybrać swojego konika? Mama by wolała tego czarnego..
-To daj mamie go-powiedzial madrze i patrzyl na koniki i wybral sobie jakiegos w koncu chociaz wolalby wszystkie
- Myślisz, że mamie się spodoba jak sami jej wybierzemy? - no i mu pokazywał jakie jeszcze planuje wybrać do ich stajni.ej. - OK, wydaliśmy wystarczająco dużo pieniążków, aby nam się podobało w Puebli...
-Ja mam duzo pienizkow od ciebie-powiedzial zadowolony
Zaśmiał się- Obawiam się, że nawet na jeden włosek z ogona twojego konika by nie wystarczyło... Co teraz Ci się marzy, abyś był grzeczny?
-Tataaa, jestem. Nawet nic nie robie-powiedzial potulnie
zaśmiał się- A jak pracowałem to co robiłeś? to może przejdziemy się do parku z panterą, co?
-A mama?-zapytal od razu
- Zostawimy jej karteczkę, że poszliśmy na spacer... No chyba, że masz pomysł co chcesz robić i zaczekamy i jutro pójdziemy wszyscy na spacer..
To nie wiedzial co chce i myslal, az w koncu zeszla do nich Maria z Gia -Co tam knujecie?
- Przepadło...- powiedział do Daniego i uśmiechnął się do Maryśki - Wyspałyście się?
-Taka malutka drzemka-zasmiala sie -Ale dobrze sie spalo.
-Tata chce do parku i kupil konie-powiedzial marysi od razy papla Dani