Nie jesteś zalogowany na forum.
-Mialam niekrzyczec-zasmiala sie -Dam sobie z nimi radę. Ty krzycz jak cos-mrugnela do niego
Zaśmiał się - zobaczymy...- powiedział i poszedł do kuchni i się zabrał za ten rosół, skoro takie miała marzenie.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Bo myslala, ze sie nie zgodzi. Byla zdziwiona. Jak Miguel robil zarcie to Maria poprosila Daniego by przyniosl kartki i kredki i sobie rysowali, a Gia byla zainteresowana swoimi zabawkami obok nich. Maria ja co chwile gladzila po raczce czy po policzku
no to jak wszystko się gotowało to zajrzał do nich jak tak cicho było - ohh jeszcze kredki nie fruwają po całym domu, to dobry znak..
-Miguel,Dani narysowal tobie brodę aż do ziemi -zasmiala sie jak przyszedł
- hmm... więc zajmie mi całe wieki zapuszczanie jej...- powiedział z uniesioną brewką - A ty co mi namalowałaś?
-Duzy...nos -zacieszyła się
roześmiał się - Wielki dzięki... Dani, twoje kieszonkowe... broda mi się bardziej podoba- i podał dzieciakowi 100 pesos
Maria sie zdziwila -A za co to? -zapytala bo wiadomo, ze tym mozna sie podetrzec, ale nie kumala fazy haha
Dani sie cieszyl jak dostal pieniadz -Ale suuuper!
Zaśmiał się- Bardziej się postarał od Ciebie... no i przyniósł nam śniadanie, należy mu się nagroda...
-Pokaze kolegom w przedszkolu -powiedzial Daniel zacieszony
-Narobiles mu wieksza frajde niz ja z tym rysunkiem -zasmiala sie Maria
mikie rozłożyl rączki- Cóż mogę poradzić, kochanie...
-A jak ci idzie z obiadkiem? Cos ci pomoc?
- Nie, właśnie idę zerknąć i ugotuje makaron skoro zmieniłaś zdanie z tymi kluchami
-Ułatwiłam ci życie -zasmiala sie -Przyjdziemy do kuchni na obiadek.
- w takim razie czekam na was...- powiedział i wrócił do kuchni jak jakaś kuchta! ( i kończył rosołek, czyli doprawiał i kluchy gotował
To po jakims czasie Maria zrobila porzadek z kredkami i karteczkami. Wziela Gie na rączki -Chodz Dani na obiad. -powiedziala do dziecka i podreptali wszyscy do kuchni
no mikie im ponalewał na talerze- uwaga, gorące.. dla Gii też czy dostanie słoiczek?
-Jeszcze słoiczek-powiedziala, bo nie wiedziala co tamdodal do rosolku haha -Jestes kochany, Miguel. dziekuje bardzo...
hahaha sama natura hahahah - zagrzeje jej słoik i wezmę, abyś mogła w spokoju zjeść..- no i jeszcze sobie nie nakłądał, zeby mu nie wystygło i się bawił z jakimś gerberkiem... jakaś potrawka z królika ahhaha
Mniam:D Wiec jak zagrzał zarcie Gii i ją wzial to wtedy zabrala sie za jedzonko -Oh, lepiej gotujesz niz ja.
zaśmiał się- Jasne.. ale nie przyzwyczajaj się.. Nie będę tego robił zawsze..- no i karmił gię. - Jak się poczujesz lepiej to będzie twoja kolej na obiadki..
A myslala, ze wlasnie tym tekstem wygra, ale sie kapnął haha
Zasmiala sie -No tak. Zrobie ci wtedy duzo pysznosci.
uniósł brewkę- Hmm... i nie tylko wtedy, kochanie..
-Ayyy myslisz juzo niegrzecznych rzeczach, kochanie?