Nie jesteś zalogowany na forum.
-Lepiej...zawsze lepiej w domu z wami -usmiechnela sie i odlozyla talerzki na szafke -Wszystko mi sie podoba..jak ladnie przygotowales powitanie...i jakie postepy zrobiles...
- Jakoś tak wyszło- powiedział uśmiechając się.- Teraz poczekamy na twoje postępy...- powiedział przesuwając się wyżej ręką
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechala sie i zatrzymała jego rączkę -Co Pan robi,Arango?
Zacieszył się- Bawię się...Przecież na marnę Daniego nie posłałem na wycieczkę...
-Ahhh moglam sie domyslic! -zasmiala sie -Masz za malo czasu na takie zabawy...-puscila go
- to się dopiero okaże...- powiedział i zmacał ją po cipce skoro taka cwana była
Patrzyła mu w oczka i juz jej sie zaswiecily, ale szybko zabrala znowu rączke, bo Dani wlazl zmaskotką
i duzym samochodem w ktorego pakowal psa -Popatrz!
- Jezu! - załamał się- Ja wiem, że jesteś fanem, ale litości... Nie masz innych zabawek?
-On jezdzi najszybciej na swiecie -powiedzial i szalal tym samochodem po ich sypialni
-jeszcze psa zawołaj, Miguel -zasmiala sie Maria
- Przecież siedzi w samochodzie- powiedział śmiejąc się- i jak dani swirował na podlodze to mikie znowu zmacał maryśkę po cipce, bo teraz mół na legalu i nikt nie będzie plotkował ahhaha
-Jestes niemozliwy. Wiem, ze wiesz -powiedziala i jak na razie nie zabrala reki, ale starala sie na nakrecac i nie zapowietrzyc ha
to jej pogroził! - Bo się wycofam...- powiedział z niewinną minką
-Wiem,ze potrzebujesz tego dotyku...caly szpital wie -pocalowala go w usta
odwzajemnił i spojrzał na nią- Hmm tylko ja? - i zabrał rękę!
Zaśmiała się -Nieee. Jesteśmy w tym razem.
- Teraz zostaniesz bez niczego- powiedział zacieszony
-Miguelito zapuscił focha? -tez sie zacieszyła
- Nie, ale dobrze wiesz, że nie możemy za daleko się posunąć...
-Dlatego nie prowokuje...-mrugnela do niego, ale myslala juz, zeby go zmacac wieczorem jak juz beda sami:D
- ale to chyba akurat dobrze, żebyśmy nie popełnili tego samego błędu co z danim- powiedział zacieszony.
-Z tego co ostatnio zrozumialam, to chciałeś takiego błedu.
westchnął- Maria... nieważne czego chce jego z nas... Oboje mamy chcieć tego samego..
-Pamietam o tym...nie robie nic wbrew sobie.
no to uniósł brewkę- Więc co? Chcesz powtóreczkę?
Pokazala,ze zamyka buzke na klucz ha -Nie powiem jeszcze.