Nie jesteś zalogowany na forum.
to ją zmierzyłz góry na gół. - Hmm.. krawęznik czy ślepiec? I tylko potem nie mów, że nie ostrzegałem...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Kraweznik czy slepiec? A ja mam przechlapane jak powiem Laura...
- Nic ci nie zrobiłem... Nie wiem czemu uważasz, że masz przechlapane... to Ty uciekłaś...
-ja te nic ci nie zrobilam...
- Owszem, po prostu zachowałaś się jak rozkapryszona dziewczynka.. Powiedziałem co chciałem i dla mnie koniec tematu... to ty go ciągniesz nie wiadomo po co..
-Bo powiedziales, ze sie bedziesz z nia spotykal. Swojego zachowania nie widzisz...ale tak. Lepiej skonczydz ten temat. Sofia przyjdzie do Gii. Zaluje, ze nie soedze z toba dnia jak planowalam i mialo byc milo...-no i poszla sobie
sama sobie zaprzeczyła hahahah Pokręcił głową i olał film..wziął się w garść i poszedł popracować, skoro Sofia miała być lada chwila
Sofia przyszla i zajmowala sie Gia.
bo jak zawsze musiała rozumować po swojemu ahahaha Nie zamierzał się jej tłumaczyć, skoro wolała trzymać się od niego Pracował, ale zastanawiał się, z którym postanowiła się spotkać..
Sofia alzila po domu z Gia na rekach i ja zabawiala.
Nie przeszkadzały Mikiemu to co mu tam, niech się kręcą hahaha
Maria wrocila do domu i nie mogla pojac jakich on bzdur nagadal obcej osobiw. Jak wiedzial co ja spotkalo od jego dupy bylej ale tylko oamietal swoj bol. A ona co wspierala na kDym kroku. Fo mial provlem o glupie imie...
Mikie się w końcu napracował i pewnie się spotkali w połowie drogi - Już? Nie sądziłem, że tak szybko wrócisz...
-Oh, znowu sie pomyliles co do mnie. Jak widzisz ani jeden ani deugi nie sa dlugodystansowcami.
- to znaczy? - zapytal, bo nie zrozumiał co ma długość dystansu do randkowania hahaha
-Tak sie mowi o tych co szczybko sie spuszczaja...
to aż go zszokowało- Słucham?? Chyba sobie żartujesz, Maria....i to wyjątkowo kiepski żart...zanim cokolwiek powiesz to się dobrze zastanów..
-To ty sie zastanow,Miguel jak dobrze mnie znasz....nie spotkalam sie z zadnym mezczyzna...
Przewrócił ślepkami - Więc wróć jak Ci przejdzie foch..
i ps.A ktoś o Danim pamięta? ahhahahah
-Nie mam focha.
- to ten humorek... cokolwiek to jest..- i ją minął, bo musiał przetrawić jej słowa o spuszczaniu się... nie mógł uwierzyć, że mu tak wyskoczyła i to za nic!
Za nic? Powiedzial ze sie bedzie spotykal z inna!
Zlapala za reke i zatrzymala -Zaluje, ze myslisz o mnie tak zle...ze zamist porozmawic ze mna, mowic obcej osobie. Ja nie chcialam Moguel cie zmusAc do regabilitanta. Jest wiecej rehabilitantow. I to nie chodzi o dotyk tylko o prace. Wmawiasz mi za duzo rzeczy, ktorych nie ma. Jestem zazdrosna czasem ale nie tka jak ty to przedstawiasz. Wydsje mi sie, ze za bardzo pokazywalam jak cie kocham. Dlstego robisz ze mna teraz co chcesz...
to się zaskoczył- O czym ty mówisz?
-Poprosilam Leticie o spotkanie, zeby ja przeprosic i powiedziec, ze jest w porzadku. Ze nie trzeba sie sprzecZac. To chcialam zrobic, a nie spotykac sie z mezczyznami...bo mam serce, a nie jestem zla jak ty myslisz. Ona powiedziala mi co jej powiedziales wszystko...
- Oh.. więc o to chodzi... JUż to przerabialiśmy... Nie byłaś zainteresowana rozmową ze mną... Robiłaś wszystko co według ciebie było ok... nie zapytałaś ani razu czego ja oczekuję... Nie chcę wracać do tego co było prawie miesiąc temu... odpuściłem wszystko, a w domu za miastem znowu zrobiłaś z igły widły... dzisiaj to samo... teraz chcesz się ze mną kłócić o 3 sprawę... Myślałem, że jak się przejdziesz to ci przejdzie, ale ty tylko się nakręciłaś na więcej... Znowu będziemy się mijać, żeby się nie pozabijać?