Nie jesteś zalogowany na forum.
To Daniel sie obudzil, apotem sie zdziwil, ze to nie Maria. -Tata to ty?
zaśmiał sie- a widziałeś, żeby mama miała brode?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To sie Dani zasmial glosnie -Nieee. Mama nie ma brody -i wstal -Pokaze ci, ze umiem sam sie ubierac.
Maria wstala i sie dziwila,zeMiguela juz nie ma. Przeciagnela sie i poszla do lazienki sie ogarnac.
- Super, ale nie zakładaj dwóch różnych skarpetek...
-A jakie mam zalozyc? -pytal go jak wstal i wyciagal ubranka jakie chcial
Maria sie ogarnela w taka kiecke
A mordke i wlosy tak
I poszla na gore myslac, ze Miguel moze je albo pracuje na dole...wlazla doDaniego i az podskoczyla z zaskoku
to zerknął na nią mikie - Wyglądasz jakbyś zobaczyła ducha...
-Nie spodziewalam sie tutaj ciebie...-podeszlaigo pocalowala -Moj silny maz...podniecasz mnie -szepnela mu ha
-mama teraz mi buzi! -jeknal Daniel
to ją zmacał po nózce.- oh... może jak Dani zniknie....też mu się czułości włączają...
-No tak...najpierw bede musiala gozawiezc do przedszkola -powiedziala, bo na marne sie nie odjebala -Wiec dacie sobie rade chwilke?Ja pojde po Gie -rzekla i pocalowala Daniego w usteczka policzek i czolo
- Jasne... dani właśnie planuje pokazać swoją stylówkę.... mam nadzieję, ze coś czystego wybierze- powiedział śmiejąc się.
-Poradzicie sobie -zasmiala sie i poszla po Gie i byla zadowolona,ze Miguel wlazl na gore
A Dani wybralsobie same ciemne rzeczy
-To ubiore, patrz!
- dla mnie spoko.... więc ubieraj się i idziemy na dół...niestety za szybko nie będziemy schodzić w dół..
-Ja ci pokaze jak sie schodzi -powiedzial i byl zadowolony,ze sie ubral, nawet udalo mu sie ubrac przod na przod.
Maria ogarnela Gie i przyszla do nich -No to pora na sniadanie...
- Yhy... Dani się stylówą dopasował do ciebie- bo oboje na czarno hahaha No i podreptali na dół. Mikie ofc 5 razy wolniej ale radził sobie i wierzył, że jeszcze trochę i się pozbędzie wózka i balkonika. miał andzieję, ze LETICIA potiwedzi jego plany
Lucrecia hahahaha
Dani jednak nie pomagal tylko lecial na leb na szyje i byl pierwszy w kuchni. Maria wolno szla, zeby w razie co zrzucic Gie i go lapac hahah az w koncu bezproblemowo doszli do kuchni. Wiec podala Gie Miguelowi, analala mu wody, bo na bank sie zmeczyl, a potem robila szybkie tosciki i podgrzewala kaszke dla Gii, wiec duzooo roboty
rozwiółby się z nią za śmierć jego księzniczki ahahaha
to mikie zabawiał gię i zerkał na daniego. - dzisiaj Sofią cię odbierze z przedszkola..
-A czemu? -zapytal i sie wiercil na krzeselku obok
- Bo tak..- powiedział, bo co mu będzie tłumaczył jak zaraz zapomni hahaha
Hhaha i piekna odpowiedz, bo Dani dalej nie pytal.Zrozumial haha
Maria sie zasmiala i podala im do stolu
-Prosze, smacznego -a sama zabrala mu ksiezniczke i ją zaczela karmic kaszka
- Oh i znowu ser... chcesz nas utuczyć? - zapytał jak wszystko co tłuste im dawała hahaha ale jadł sobie w najlepsze
-To na obiadjuz bedzie salatka z samych warzyw -zasmiala sie
- chyba coś się zamówi- powiedział zacieszony.
Jak nakarmila Gie to sama zaczela jesc tosciki -Zaraz uciekamy. Zabieramtez Gie, skoro ty masz rehabilitacje.
- Oh... ok..to będę czekał na was..
Ale nie pamietala kiedy byla z dwojka sama, wiec juz sie stresowala ze cos sie odjebie haha
-powiedz tylko Daniemu, zeby mi nie uciekal, bo z Gia bedzie ciezko go ogonic -powiedziala do Miguela, bo bardziej go Dani sluchal ha