Nie jesteś zalogowany na forum.
-W koncu tak…i lapiesz mnie od tylu i przytulasz…mowiez jakies mile slowa do ucha…
- Może to, że niesamowicie na mnie działasz i nie mogę się doczekać aż znowu będziesz moja...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To otworzyla oczka i zamrugala usmiechaja sie do niego
-Musisz wytrzymac jeszcze troche…
- Powinnaś już wiedzieć, ze nie lubię czekać i nie mam cierpliwości.. - zaserwował minkę z teledysku
To ją tym ujal haha i sie sama rzucila na niego. Najpierw sie usmiechnela pieknie
Zlapla go za buzke i pocalowala namietnie.
juz mniejszy joker! hahaha Odwzajemnił i ją usadził od razu na blacie, bo pewnie juz sie staruszki w kuchni nie bzykali, wiec czas na mlodsze pokolenie
Na pewno wjszcze wszedzie sie bzykali hahaha
Gia wlasnie nie chciala mu mowic ze wypbrazala sobie wlasnie te smieszne sceny ha dlatego sie tak poczula. Jak ja usadzil na blacie to nie protestowala. Zmacala go po klacie przez koszule -Bedziesz glodny…
- Nie jadłem jeszcze deseru, więc zaczniemy do deseru, a później zjemy kolację...- powiedział uśmiechając się i rozbierał ją skoro byli sami.
Obserwowla go uwaznie jak ja rozbieral, a potem ona jego rozbierala-Myslales dzis o tym?
- Oczywiście... deseru i kolacji sobie nie odmawiam...- powiedział uśmiechając się.
Przejechala mu paluszkiem po usteczkach -Bardzo slusznie-usmiechnela sie i cyckami sie otarla o jego klate
- Zawsze mam to co najlepsze... - powiedział rozbawiony i ją pocałował ciągnąc jej wargę, skoro chciała się bawić
Zacieszyla sie -Szczerze, poszczescilo ci sie-liznela jego usteczka -uwielbiam je…
- Hmm...mam dobrą passę - powiedział zerkając na nią i pociągnął bliżej brzegu- Sama masz pełno nowości...
-Az ciezko w to uwierzyc…bardzo mi sie to podoba…-musnela jego wargi i udsunela ustaj
- To dobrze.... nie będziesz żałowała, że zrobiłaś to ze mną... - aby za duzo nie myślała to się już wbił chujkiem w jej cipkę
Spojrzala w dol i jeknela. Jak mogla to sobie patrzyla na to jak w niej jest i jak sie porusza
to ją podpuścił! - Podoba ci się taki widok?
Spojrzala juz na jego buzke i otworzyla swoej usteczka by wziac powietrza -jest niesamowicie podniecajacy…
- Kiedy w ciebie wchodzi.... - i już się rozkręcał chujkiem, żeby mogli wrócić na swoje tempo w bzykanku, bo jeszcze powoli sie nie bzykali ahha
-I kiedy jest w srodku caly i kiedy pulsuje we mnie po orgazmie…
uśmiechnął się - Podoba mi się perspektywa dochodzenia w tobie...
Zatrzymala go -Nie zabrzpieczamy sie…trzba cos zalatwic…to niebezpieczne.
taka miał minkę, bo kurwa nie mogła zaczekać do końca?!
- Później o tym pogadamy...
-Wiec nie koncz w srodku-powiedziala do niegonskoro chcial
Pozniej gadac i pocalowala go juz Zachlannie napierajac na niego