Nie jesteś zalogowany na forum.
-Dzieci beda mialy uraz jak was zobacza nie raz. A tak w ogole niezla dupa, Mery-powiddziala i poszla do kuchni gotowac obiad
Maria sie zszokowala i zawstydzila -Ayy bezczelna...
- Przecież powiedziała prawdę.... masz niezły tyłek i to po trzech ciązach... Każda Ci zazdrości...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Duzo chodze po schodach-zasmiala sie i calowala go po szyi -Mozesz mnie w niego zerznac...-powiedziala mu skoro ja pochwalil
- Zerżnę Cię gdzie zechcę.... zaczniemy od twojej cipki, potem usta, a tyłek zostawimy na sam koniec jako wisienkę na torcie..
Podniecila sie i mruknela seksownie -Mmmm, ale jak na razie to ja ciebie rzne-odparla i mocno sie nabila
- Pokaż jak bardzo mnie pragniesz.... - powiedział uśmiechająć się.
-Bardziej nie mozna pragnac..uwielbiam cie-jeczala mu i szybko sie nabijala
To ją wtedy zaskoczył i jak się tak pchała to wpakował palucha w jej tyłek, skoro tam też marzyła o posuwanku
-Nie mogles sie powstrzymac-powiedziala na chwile przestajac sie ruszac, ale zaraz znowu zaczela
- Nie mogłem.... uwielbiam sprawiać Ci przyjemność... chcesz więcej?
-Chce wiecej ciebie...zawsze...
to był tak uprzejmy i paluchami, ofc z drugiej ręki! nie tymi z dupy wpakował się w jej paszczaka.
No to zaczela sie krecic na jego kutasie i ssac jego paluszki bardzooo podniecona. Mruczala.
Sofia na pewno się cieszyła haha - Właśnie tak... uwielbiasz być posuwana na 3 dziurki...
-ciszeeej!-krzyknela z kuchni sofia hahh
Maria wypluka jego palce ha -Zabije ja.
- Poczekaj aż przygotuję sobie popcorn...- powiedział zacieszony - Doprowadź nas do orgazmu, kochanie
Zlapala go za szyje i czolem sie stykala z nim -Tak...dojdz we mnie...-jeczala i leciala szybko patrzac na niego
- Gdzie tylko zechcesz... - powiedział i jak się tak pchała to w końcu się spuścił w jej cipke
I ona wtedy doszla zaciskajac sie na nim i zaczela jeczec a pozniej go calowac -O fak...cudownie...
Zaśmiał się - Zawsze do uslug, mała...
-Kocham cie...wstajemy-usmiechnela sie i zeszla z niego
Westchnął - A było tak dobrze...
-Jeszcze bedzie-zasmiala sie i zaczela sie ubierac
Poprawił swoje ciuszki - Więc wolisz tłumaczyć się Sofii czy Susanie?
-Chyba niejeczalam zbyt glosno...calowalam cie...