Nie jesteś zalogowany na forum.
- Tylko jemu.... Pozwalasz mu na zbyt wiele... A on to wykorzystuje testując twoje możliwości...Pochyl się
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Miguel...nie jest tak. Umiem byc stanowcza. Duzo go naauczylam...-powiedzala, ale sluchala go i pochylila sie przylozku
- Hmm wiec kiedy byłaś stanowcza ostanim razem? - zapytał sięgając po swój pasek od spodni i jej przyłożył w dupę nim
-Ayyy! -jeknela i podparla sie o lozko -Nie pamietam teraz, Miguel...
- Więc dostaniesz tyle razy aż sobie przypomnisz... - powiedział i dostała drugi raz.
-Chyba...jak wrocilismy tutaj...z Puebli...-starala sobie przypomniec i zacisnela zabki
- i czego to dotyczyło? - zapytał i znowu dostała.
Podniosla sie na palcach i jeknela -Ze sie zle zachowywal jak wrocil z przedszkola...i mu wytlumaczylam.
- Co wytłumaczyłaś? - zapytał i dostała ostatni raz, a potem wbił się paluchem w jej dupę
Syknela i spiela sie dalej -Ayyy. Ze...nie moze...nie moze tak robic. Ze ma isc spokojnie do domu i nie ma dyskusji...
to do palucha w dupie dorzucił dwa paluchy w jej cipce
-I nie dostal obiecanych ludow za kare -powiedziala zmyslajac juz, zeby dostawc wiecej haha
- Zawsze je dostaję - powiedział zacieszony i się dopychał paluszami w jej dziurki
-Ty dostajesz, bo jestes grzeczny...i podniecajacy bardzo...jak mnie pieprzysz...
- Uwielbiam cię pieprzyć... - powiedział cofając się paluchami i wbił się chujkiem w jej cipkę
Odetchnelaglosniej, a pozniej mruknela.Zlapala sie mocniej za lozko i cieszyla, ze juz czuje jego penisa. -Oh tak.
to przyspieszył jak się jej spodobało. - dotykał swoje łechtaczki mała..
Posluchala sie jego i zaczela dotykac cipeczki i lechtaczki, zeby siebardziej nakrecal -Prosze, kochanie...
- O co mnie prosisz? O mocny orgazm? - zapytał i zdzielił ją już ręką w obolały po pasie tyłek
Pisnel, a potem sapnela -Ayyy...tak...mocno mnie zerznij do orgazmu...prosze.
dostała w tyłek znowu, a potem się wycofał i jeszcze raz jej przyłożył pasem - Powtórz...
jeknela glosno -Ay! Zerznij mnie mocno do orgazmu, prosze...-powiedziala jak byl taki zboczony i sie nakrecala
to jeszcze raz dostała pasem - Popraw się!
-Proszre pana -powiedziala szybko, bo juz ja tylek piekł
ale i tak dostała- o co prosisz swojego pana?