Nie jesteś zalogowany na forum.
pewnie poczuł jak go uderzyła fala tsunami, ale on jeszcze nie doszedł więc się dalej pchał i nie odpuszczał jej wibratorka!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To juz szalala z podniecenia i niewiedziala co sie dzieje. Sciskala miguela po ramionkacj dalej
hahahhaha teraz mi się przypomniało hahahahhahaha ze ona przecież skuta była hahahahahahahhaha
- właśnie tak kochanie... daj się ponieść....- i tym wibratorkiem też chujka nakręcał, więc mu się też w końcu doszło i się spuścił w jej cipke
I ona znowu doszla i zaciskala sie na jego chuju -Podobalo ci sie rowniez...-wiec byla skuta i niedotykala go hahah
może z podniety przy wibtaorze wyrwała kajdanki ahhaha
- Doskonale wiesz jak na mnie działasz... - powiedział i uwiolnił jej te rączki.
To go objela i pocalowala -Tak jak ty mnie...
Uśmiechnął się - Zmęczona?
-Troche tak...taka ciaza to juz nie byle co-mrugnela do nirgo
zaśmiał się - Uhh! Zabrzmiało jakby to były ośmioraczki...
-Bym sie wtedy zabila-zasmiala sie
roześmiał się- oj tam.... pewnie spędzałabyś całe dnie w łóżku, bo jak się poruszać z takim ośmiopakiem
-Nawwt nie myslmy o tym tak-zasmiala sie
- Oh już nie musisz się martwić skoro zamykamy fabrykę - powiedział zacieszony i ją pomiział po brzuchu - Javier wykańczasz mamą, a to dopiero początek...
Zasmiala sie -Bedziemy sie czesto pieprzyc to szybciej urodze i bedzie spokoj. Ostatnio mam niezle teksty.
zaśmiał sie - Ah... więc mam wrócić do zabawy z wibratorem? Wtedy najszybciej dochodzisz...
-To mocne wibracje. Nie tego oczekuje...szybki orgazm to nie takie fajne jak pieprzenie z toba i czuc jak twoj kutas sie we mnie porusza...i jak sie spiszczasz w srodku...wtedy najlepiej dochodze
Zaśmiał się - Oh myślałem, ze omawiamy przyspieszony poród, a nie planujemy kolejny sex
Zasmiala sie tez -Jeszcze teoche musimy poczekac na ten porod. Wiec zajelam sie juz seksem.
Zaśmiał się - Póki co skoro jesteś zmęczona to idziemy spać.
-A moze najpierw sie umyjemy...ty umyjesz mnie...ja ciebie...a potem pojdziemy spac?
- Kąpiel czy prysznic? - zapytał uśmiechając się
-prysznic...kapiel zeobimy sobie jutro. Przed przyjsciem Daniego.
- No to chodźmy - wstał i podał rękę słoniowi haha
Podala mu raczke i wstala -dziekuje dzsntelmenie-zasmiala sie i poszli pod prysznic
Ustawił im wodę, nie za ciepłą, nie za zimną - To co? Plecy mam ci umyc?