Nie jesteś zalogowany na forum.
Brala z jajkami ale tez dlugo tak nie moglA
Miikiego to nie interesowało i się pchał dalej, skoro sama mu oferowała, że będzie brała!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No chciala, ale nie caly czas. S koncu wypuscila jadra z buzi i ssala samego kutasa
to już nie było to samo, ale hjak się przykładała to w końcu mu się doszło, ale dla odmiany spuścił się na jej brzuch wielkości arbuza hahah
To patrzyla na jego buzke i jak mu dobrze -Bardzo prosze...
Uśmiechnął się - O co prosisz, mała? Czego teraz chcesz?
Usmiechnela sie -To byla odpowiedz na twoje ukryte “dziekuje za cudowne obciaganie”
roześmiał się - twoje niedoczekanie... Ale możesz dostać coś innego...- i się przesunął i chujkiem się ocierał o jej cipkę
-Polizesz swoja sperme?-zapytala jak juz sie ocieral
Zaskoczył się haha - Chcesz, abym poczuł sam siebie?
-Tak...-Maria wziela z brzucha na paluszek i sama polizala a potem znowu wziela na paluszek i podala jemu
ten nie miał problemu, więc zassał jej palucha ze swoją spermioszką... w końcu ten chyba się bawiłw orgie hahaha więc był otwarty na takie zabawy. - Zadowolona?
-Bardzo...jestes cudowny...-powiedziala podniecona
- Wiem... - powiedział zacieszony i sięgnął po jej ulubiony wibrator - Ile wytrzymasz?
-Miguel...jestem w ciazy....niewytrzymam dlugo...i wiesz co sie moze stac...-zawstydzila sie juz
POmiział ją po brzuchu - Hmm widzę, że jesteś w ciąży, nie wiem jak musiałabyś się starać, aby to ukryć gdy jesteś nago.... Odpręż się kochanie i pokaż jak Ci dobrze... - i włączył wibratorek i rozpieszczał jej cipkę najpierw
To zaczela sie wiercic od razu -Mmm o jej...-zlapala miguela za deuga raczke ha
pocałował ją w szyję, bo przecież nie musiał lukać na jej cipkę, a wibratorkiem się przesunął na jej łechte. - - właśnie tak, maleńka... twoja przyjemność jest najważniejsza
-Mi amor...niewytrzymam....-jeknela i sie wiercila dalej
- Możesz wszystko poza porodem - powiedział rozbawiony. - Chcę widzieć jak Ci dobrze....
-O boze, Miguel...-rozkrecala sie jekami
to jej na chwilę odpuścił i wandzikiem drażnił jej sutasy i chujkiem zanurkował w jej cipce...
To mruknela i go chwycila za ramiona -Miguel...jestes taki seksowny...czujesz jaka jestem mokra...
- Idealnie.... tego właśnie chciałem...- jak go sciskała to wrócil wibratorem do jej łechte i ją tam gwałcił wibratorkiem i się pchał na ostro chujkiem
-O fak...o faaak!-i juz niewyrobila i doszla z wytryskiem